Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Lawak Kampus 16 by Keith

I'm no.1 fan of Keith !!
keep collecting all his artworks, love the way he make the readers laughing..
all his comic strips is up to date with our everyday life routine..
Lawak Kampus is awesome..i collected all of the series :)

Just bought the newest Lawak Kampus..
it's already the 16th graphic novel!
The cover is so cute, big bang style..haha
my friends from other country said they want it..
ask me to buy it for them,wow they totally love the cover eh.. ^^

didn't read the Lawak Kampus 16 yet, and can't wait to read it..
have you bought it? Hurry up & go grab it at the nearest bookstores at your place ~

Who is your most favorite character in Lawak Kampus ?
i like Vanness and Aditas , hehe

i'm die hard fan of Keith ,haha
Lawak kampus lovers keep supporting Keith !!


picture of the day, i'm gonna post the gift today or maybe tomorrow..
this gift is for mira's superheroes contest winner :3

p/s: well, i'm gonna update this blog often , promise!
       (haha i lied) >0<

LIKE / ORDERS (crochet dolls) : Izumi Shop (facebook page)
Facebook : Mira Kagimoto
Twitter : @mirakagimoto

The Tales of Loving Bunny "LOVE-CHAN"

tales of the loving bunny known as LOVE-CHAN (read it as you were reading a fairytale stories..lol)

it all begun when a humble person(LOL) working her hardworking hands to create a cute white bunny that is full of love and happiness..a creation that was already famous and known by a lot of people..

it was a really hard work to do since there were no reference to be made but the master would not give up..thus amigurumi Love-chan was born..not a perfection but it was a start..to a better creation..and she was named Grandma Love bunny..

love-chan bunny was all alone for a certain time..she was the only love bunnies in the Izumi Shop land..but then, the master was asked to create another love bunnies because there were people who actually wanted to buy and keep them in their houses..so,the master created more love bunnies..they were the same love bunnies but they appeared to be different than grandma love bunny..they were smaller and much more tidy..

 everybody loved the love bunny, they appreciate the cuteness that the bunnies bring to them..but it did not stop there for a newer love bunnies were created..

this latest love bunny is the most perfect one i must say..it is much, much smaller and much, much cuter..and by saying that i guess they're the last creation for the love bunny clan..they are much more convenient to be taken absolutely anywhere..

and one last thing..this new love bunnies are already in the Izumi Shop land and waiting for you to bring they home..they are cheaper than the earlier love bunnies..yes, i know people just love cheap dolls..so, don't forget to make your orders..you won't regret it..


TWITTER - @mirakagimoto
FACEBOOK - Mira Kagimoto

Who's the new kid in Amigurumi world?

who's in town?.

yeay, finally a new doll in town..he's the new addition to the izumi shop amigurumi dolls..but, can you guess who he is?.yes, it's a he..he's blue in colour..he wears a big round aviator goggles, a tan coloured aviator cap.he is 5 yeras old..a leader in his group of friends..he loves trying to fly, although he can't and play practical jokes on his friends..lives in a pine-tree house with his friend - a dinosaur..oh yes, he's from korea..

can you guess it?..no?..it's none other than.....(drum roll)

and here's my version of pororo :)


pororo is available in izumi shop now in case you guys wanna make an order..you guys will love this cute penguin..

korean version of pororo intro :)

i will sell the pattern international soon on etsy & craftsy..

Contact me via
Facebook : Mira Kagimoto
Twitter : @mirakagimoto

Life talk

Maybe i need to update more often, reading others entry..
following more blogs..

yeah, i will do all of that after i finish all my project..
so today i will start with an entry about my life..

Just celebrated my 21st birthday last month..
thanks to all my friends for the wishes , i'm happy !!
my sister gave me Captain America figure , i love it so much since i'm a lover of Steve Rogers..haha
while my mom gave me The A-Team DVD , yeahhh!! my most favorite film >3<

i'm so damn excited !!
it's 2010 film ,but who care as long i like it :)

i just start collecting DVD that featured Liam Neeson in it :)
haha, i'm totally a lover to thriller & action film ~

oh, by the way thanks for those who always support me in my life..
Izumi Shop had gained more LIKES !! thank you!

My Amigurumi Page : Izumi Shop (Amigurumi) << like it please :3

I'm kinda more to twitter now, follow me ya..
we can tweet about craft or something else :)

twitter - @mirakagimoto

p/s : i will comment at your entry back if you read & comment mine :)

Winner of Mira's Superheroes Contest

Hey guys, sorry for not updating anything :)
just too busy with life..(well everybody busy with their own life, right? )
well , i'm late reading the contestant entries and just read it today..
already choose the winner.. :)

Thank you for joining my contest..
menang or kalah tu memang adatlah kan..
jangan sedih or geram if tak menang, mungkin i'll make a giveaway next year..
just wait for it..

All the entries was so great and awesome..
some of the bloggers totally creative in using words.. ^^
it's a lie , if korang cakap tak pernah minat superhero..
maksudnya, masa kecik2 lah.. :)

My most favorite superheroes are Captain America & Ironman..
i love Captain America since i was 6 years old..
playing the game :)

Ironman is awesome and i love Tony Stark :)

i kinda love the body
LOL, i'm pervert ! >///<

Other contestant also great , please join my GA next time :)

Winner can you please contact me..? 
dalam masa 3 hari ye, or i'll choose other winner :)

p/s : next time i'll post the picture of the prize >3<

Mira's Superheroes Contest

Picture of the day 
this amigurumi cute right
source : weheartit

picture dekat atas tu bukan hadiah mira, tapi sesetengah pihak tak tahu amigurumi tu apa,
so yg kat atas tu lah patung kait ye :)

Hey guys, this is my 1st contest :)
GA dah 2 kali mira buat , so kali bagi turn untuk contest ye..
okaylah straight to the point je , tak nak taip panjang-panjang..

Mira ni super fan of Superheroes, especially from Marvel,
so the theme for this contest is SUPERHEROES.

i need your creativity mind :)
contestants must answer all the question that i give ^^

bagi je jawapan apa-apa yang korang tahu pasal superhero,
ikot pendapat korang je :)

What do you know about Superheroes? i want 3 answer.
(Apa yang anda tahu tentang superhero? berikan mira 3 jawapan)

Who is your most favorite Superhero? 
(Siapakah superhero kegemaran anda?)

Give me reason why he/she is your favorite Superhero?
(Berikan mira sebab kenapa dia menjadi superhero kegemaran anda?)
-tak kisah panjang mana jawapan anda , yg ni penting sebab kena creative ye-

Last question
-What is the other name Bruce Wayne was known as? (bonus question)


-Follow miss rainbow blog.
-LIKE sponsored page (my shop) - IZUMI SHOP (inform me if dah LIKE)
-Letak banner di atas & linkkan ke blog mira.
-Mana-mana superheroes pon tak kesah contoh Ultraman, Fantastic 4..etc.
-Jawapan English/Malay (ikut suka anda)
-Finish? tinggalkan link anda dekat comment entry ni.

2 rules terpenting are :
-Tak nak contestant macam ni >>
"dah ada bloggers ajak ,kita join jela"
"bosan tak tahu nak update apa, tu join"
"saje je join mana tahu boleh menang kot"

-Menggunakan BLOG utama (blog yang anda selalu update entry), 
bukan blog khas for GA & CONTEST.
(will automatically delete entries anda)


1 winner only (choose by me)
Hadiah?of course patung kait wearing a superheroes costume
(keep updating with my entry ya, soon will talk about the gift)
19 NOVEMBER 2012- 30 November 2012

update contest,read here :

P/S : can't wait to read your entries ~

The Grey

How was your day ?
me? as usual tired, haha..

i'm not gonna talk about the contest..
just an entry about the DVD i bought a few days ago..

Have you guys heard about "The Grey"
it's 2012 movie , i never heard about this movie..
but something make me really wanna watch it..

So i make a search at google,
what a suprise , my favorite actor starring in "the grey"
Liam Neeson, i admired him so much !!

about "The Grey" : 
The Grey is a 2012 American adventure drama film directed by Joe Carnahan and starring Liam NeesonFrank Grillo, and Dermot Mulroney. It is based on the short story Ghost Walker by Ian MacKenzie Jeffers, who also co-wrote the screenplay with Carnahan.
The story follows a number of oil-men stranded in Alaska after a plane crash, who are forced to survive using little more than their wits, as a pack ofgray wolves stalk them during mercilessly cold weather. (wiki source)

interesting story :)
if you a fan of Liam Neeson, you should watch it..
i like all his movies, except love story..
because a guy like him should only act in an action/thriller film (more cool!)

but "Battleship" film was bored & not awesome..
maybe because the main actor is not so "wow" (if ya know what i mean)

The A-Team film was the 1st movie make me fell in love with Liam..
his character as J. "Hannibal" Smith really catch my heart...
ooohhh, he's hot !! >,<

His voice really make me melt 
i love to memorized every words hi said in the film :)

well , that's all i wanna share..
see ya in my later entry, bye :)

p/s : thanks to my sister for giving me Captain America figure as my birthday gift
Love ya, muahhxx xoxoxo

the superhero is coming to town !!

Hi everybody !! what's up?
just a simple and nice entry for my reader about the contest that i make..

i appreciate bloggers who join this contest, thank you so much !!
i'm busy in the process of making the prize, i hope you guys love it :)

Rilakkuma & Korilakkuma will be my victim that will be wearing the superheroes costume, yeah!
maybe some of you don't know what or who is rilakkuma , right ?
here let me show the photo :

okay, gonna share some of my amigurumi works :)

back-side of the dolls
can you guess who is it?
which superhero?

making the 2nd superhero
ironman suit kinda hard to make -_-"

close up picture(ironman)

still in the process, and still got 2 more superheroes custome i wanna do..
hmm, who eh? >,<

p/s : thanks for reading ~


back-side only i can show
(not finished yet)
hehe, i hope you'll like it :)

Update about CONTEST

how are you guys? :)
source : wehearit

Hello ~
thanks yang join contest mira,
walaupun tak ramai tapi happy sangat sebab korang berani nak cerita pasal superhero favorite :)

Ni, update terbaru pasal contest mira, sebab ada yang kurang faham bila mira cakap pasal superheroes.

Actually , bila cakap je pasal superhero mesti korang fikir macam superman, batman and so on..
tapi for me, superheroes maksudnya someone yang korang tersangat suka/adored..

Everyone got a different favorite of supheroes, right?
mira tak kisah kalau korang nak tulis favorite superhero korang artis ke? anime ke? orang yang korang suka ke? asalkan seseorang yang memberi korang inspirasi :)

Contest mira ni senang je, jomlah join ramai-ramai..
mira suka sangat baca entry-entry pasal superhero ni ~

Nak join contest mira, click sini ye :)

Mira ni memang peminat superhero , hehe..
nanti mira share pasal superheroes yang mira minat time entry winner nanti (>w<)

Nak cerita pasal hadiah pulakk,
mira akan bagi 4 anak patung kait , 100% handmade by me..
yang paling penting, patung tu pakai costume superheroes lah..
kata contest superheroes, hadiah mestilah ada kaitan dengan superheroes..
betul tak ? hehe..

semuanya sponsored dari page shop mira : izumi shop

patung kait ataupun lebih comel dipanggil "amigurumi"
boleh search dekat google pictures or any info about amigurumi ye ^^

p/s : mira dah terangkan semua pasal contest, hope ada yang nak join lagi :3
       mira ingat kalau yang join ramai , mungkin akan ada 2nd winner ~

CONTEST coming soon !

ogenki desu ka? ^^

Hi friends !! how are you today?
already read the upper title? yes, that's true..
i'm gonna make a contest soon (pertama kali nak buat contest, asyik GA je)

Contest ni especially for my followers, walaupun mira jarang update tetap ada yang follow.
thank you ~ :)

The theme is ___ i'm not gonna tell you..
sebab nanti ada yang copy my idea ( tak suka orang macam tu,haha)
it gonna be hard if you are not a fan of that theme :)
mira perlukan creativity mind korang..

Tapi mira nak yang join to sebab minat and nak sangat hadiah yang diberikan.
tak nak contestants macam ni :
"dah ada bloggers ajak ,kita join jela"
"bosan tak tahu nak update apa, tu join"
"saje je join mana tahu boleh menang kot"

(automatic delete your entries) :)
nampak sangat tak sudi nak join tu..

yang ada blog khas untuk GA & contest tu tak perlulah nak join contest ni sebab mira nak yang update hanya guna 1 blog utama sahaja.. ^3^
tak naklah pergi baca entry >>
 "this is my blog for GA &contest je, jom singgah lagi 1 blog sy"

demand ke rules mira?
tak perlu join if rasa leceh :)

p/s : seronok if yang sudi join tu betul-betul ikhlas :))

custom orders pon dah dibuka sekarang :)
silalah inbox di IZUMI SHOP

Amigurumi, Facebook and Twitter

Hello, okay mira dah janji nak update blog more often..
so just a short entry from me :)

If korang tak tahu pasal amigurumi or nak info mendalam pasal patung-patung yang mira kait tu,
just contact me via


LIKE page mira ye, bolehlah terus tanya apa-apa dekat wall or inbox kalau nak tunjuk pictures amigurumi :)


You can also just tweets me..
more easy right?

TWITTER : @mirakagimoto

this is amigurumi if don't know what it is :)

p/s : will update about something special later :)
wait ya ~

i'm Back !!

Assalamualaikum bloggers..

sorry for not updating this blog for a long time..
hmm, last update was on October 24..and sekarang dah bulan November..
busy, sorry !! and i need time to relax :)

So, i'm back now ~ wee
Izumi shop pon dah open for orders, silalah inbox mira if nak orders ye.
for all the messages yang belom sempat mira balas, sabar ye..

i had a bad fever but managed to finish all this dolls
oh, thank'd god :)

mira stop take orders sebab siapkan semua ni.
 hadiah pertandingan kanak-kanak
(thanks order ye)

siap balut and letak harga, hehe

okay Izumi Shop dah dibuka kembali..
hurry up place your orders :)

Like this page for more dolls : IZUMI SHOP
inbox me ya ~

after this will update more often..

p:s : maybe i will make a contest soon !! yeahhh ^^

patung comel :)

Assalamualaikum ~
lama seyh tak update blog..
mira busy yang amat, tak dapat nak update bloglah..
harap tak ada yang lupa diriku ini :)

dah 3 hari tak mengait disebabkan tangan cedera, hope hari ni bolehlah mengait..
yang penting order yang lepas-lepas semua mira dah buat..
yang dah dapat please inform tau :)

okay, banyak dolls yang customer request , mira dah siap & pos
tapi tak upload dekat facebook lagi.. 
order yang sikit dah siap & pos..
sekarang nak siapkan order yang banyak pulakk..
serious penat , tapi seronok !!

cookie monster
mira cuba wat ikot pic yang ada dekat weheartit :)

pikachu ni pon inspired jugak
tapi mira tak tau dari tumblr mana
sebab kawan yang bagi idea :)

arnab hoodie kuning ni actually besar.
tapi kalau nak beli pattern dia memang mahal.
USD 6 kot..
so mira wat yang kecik je,hehe :)

strawberry bear :)

semua picture dekat atas adalah custom made, yang direquest oleh customer comel2 mira..
hope sangat dorang suke, hehe ^^

okay, pada yang nak order silalah contact mira via
facebook page : IZUMI SHOP 

ataupun add mira terus, sebab kadang-kadang tak check page izumi shop..
add sini ye : MIRA KAGIMOTO

thanks pada yang support mira :)

Mira and Amigurumi :)

assalamualaikum :)
if nak orders patung-patung kait, silalah LIKE page IZUMI SHOP

i LOVE amigurumi
crochet and crochet that's my hobby

okay untuk my lovely customer, mari mira kenalkan diri ini..hehe
sesi beramah mesra dengan customer and kawan-kawan >3<

nama saya mira , okay kawan rapat panggil miya :)
my age..hmm cube teka..haha
stay dekat port dickson
suka surfing internet 24 hours, sangat suka masak cupcake and mengait itu hobi saya :)

p/s : sangat seronok bila dapat mengait something yang susah :)

Talk : amigurumi

Assalamualaikum ~
dah malam-malam buta tak boleh tidur, so dengan rajinnya mira update entry..
sekarang ni entry mira asyik pasal mengait je kan?
sebelum ni macam mira update pasal make-up, hauls, masakan..
betol tak? (siapa yang rajin baca blog mira tahulah kan? :) )

Hehe, mira sekarang jarang dah tangkap gambar ni..
tu tak ada update lain dah selain "crochet/amigurumi"
nak rajinkan diri baliklah buat entry pasal other things..

Actually tak ada yang nak diupdatekan, tapi nak jugakk taip-taip.
comelkan birzzle dekat bawah ni, mira teringin nak buat sekor..hehe..

ni anak-anak buah punya birzzle
saje cilokk jap nak snap
hehehe :)

Okay pada yang rasa mira lambat balas message order tu silalah add facebook mira ye.
kadang-kadang tak jenguk page izumi shop, sebab line tak berapa nak elok..
tapi thanks for liking that page ya !!

facebook : Mira Kagimoto
page : Izumi Shop

thanks for support me ya !! >w<

Mengait dan Mengait !!

OMG !! lama sangat dah tak update blog..
hehe, rindulah...and finally boleh update !!
nanti mira blogwalking ye and follow sekali..hehe

mengait ni dah sebati dalam hidup mira..
seronok sangat bila ada orang yang menghargai craft ni :)
thanks ye pada yang suka dekat amigurumi mira ~

for your information, free postage promotion tinggal 3 hari je lagi ni..
jangan tunggu-tunggu lagi, inbox lah mira kalau nak order..
seronok sangat mengait ni, haha..

banyak kawan-kawan comel bagi idea patong comel-comel..
contohnya macam sesame street punye character..
nanti nak try buatlah..

silalah buat order dekat sini izumi shop
ataupun add terus Facebook mira : Mira Kagimoto
sebab senang nak buat order teruskan.

okaylah, nak berfacebook dulu, bye !!

p/s : terima kasih yang amat pada yang sentiasa sokong mira dalam bidang kait mengait ni
hehe ^3^

muka tanpa make-up 
untuk yang merindui mira
haha,ada ke xD

ami ~ Radish doll (ROOFTOP PRINCE)

Oh,dah lama tak updatekan ??
busy yang amatlah wahai kawan-kawan bloggers ku sekalian..

dalam busy-busy ni smepat jugak mira buat radish doll
khas untuk my big sis !!
she's totally a big fan of Park Yuchun (pelakon rooftop prince tu)
so dengan pening kepala yang amat mira cuba create this pattern..

tadaa !!

kalau korang pernah tengok drama rooftop prince tu mesti kenal punyalah..hehe >3<

for your information radish doll ni belum ada dekat izumi shop..
and mira tak tahulah nak open for orders or not..
ada yang suka tak??

memang mira terkejut habis dapat buat doll ni, sebab belum biasakan diri buat pattern..hehe

p/s : This is my own pattern, i don't copy other's patterns..
       do like my page ya if you wanna make the orders..
       arigatogozaimasu !! >////<

ami - Winnie the Pooh and Friends

Assalamualaikum ~

sorry for neglected you my blog..
kesibukan melanda apabila customer ada request winnie the pooh & the gang..
"alamak boleh ke buat ni?"

Try je dulu, memang sakit yang amat kepala ni sebab buat pattern..
baru lah mira paham kenapa kebanyakan crocheter tak suka bagi patterns free..
patotlah patterns mahal-mahal (sebab originally create by crocheter)

kadang ada yang cakap jual patung kait ni mahal sangatlah..itu inilah..
tapi korang kena paham , patung-patung ni kira murahlah..
sebabnya , if korang beli pattern (PDF) dah mahal tau...
1 pattern dah 6 dollar..lagi famous character tu lagi mahal..

Okay,cukuplah membebel..
nak share patung-patung baru mira buat, request dari salah seorang customer..
memang MY OWN PATTERN..tak tiru mana-mana pattern..
cuma bercontohkan gambar cartoon winnie the pooh di bawah ni :)

Bunny kuning tu mira tak buat
susah sangat nak mengira pattern..

Selepas mencuba banyak kali hingga tangan jadi kebas..
this is the result :)

i don't copy any patterns
originally made by me
make the cartoon picture above as my example

Winnie the pooh & gang dah pon berada dekat Izumi Shop
so kalau suka bolehlah inbox mira ye :)

promotion masih bejalan seperti biasa..
tak sangka kali ni dapat sambutan hangat..

beli 3 doll atau lebih akan dapat free postage
(mungkin korang bertuah if dapat free gift)

nak free postage senang je ~
kalau korang nak beli 1 je tapi rugi pulak tak dapat free postagekan?
apa kata ajak kawan-kawan yang berminat share beli sama-sama..

patung kait sangat sesuai untuk hadiah hari lahir..
untuk jadikan hantaran boleh? haha nanti mira kawen nak buat camtu lah.hehe

see yaa soon !!

Segmen : Pencarian Bloglist Sept-Okt Mieya Atiera

Assalamualaikum :)
okaylah nak join segmen..
dah tak tahu bila last join segmen..hehe

click the banner to join ya ^3^

done !
happy blogging everyone ~

Ami ~ promotion free postage :)

source : weheartit

Hello !!
okay kali ni entry in malay..
letih dah menaip bahasa omputih ni, hehe..

Mira jarang sangat dah update blog sekarang..
hope tak ada yang dah lupa diriku ini ye..huhu
busy sangat siapkan order macam door gift, bukan 2-3 item tapi 100++
penat yang amat tapi tak apa demi mencari rezeki.. :)

Okaylah, buat masa ni mira ingat nak buat free postage untuk customer tersayangg..
ada yang nak order tak eh ?? (huhu, hope ada lah) ^___^

(kalau korang lucky , akan dapat free gift , hehe)

Mira akan buat promotion ni sampai sebulan mulai hari ni 13/09
kalau tersuka nak order bolehlah inbox terus dekat Izumi Shop ataupun facebook mira (Mira Kagimoto)
ada lagi dolls yang belum upload, well line intenet tak selaju tikus sekarang ni.. :p

Korang boleh gak kalau nak request custom dolls (make sure bagi picturelah)
tapi if mira memang tak boleh buat tu sorrylah ye, i try my best ^3^

Hmm, sampai sini je lah entry ni..
nak ber-facebook pulakk, hehehe..

good night sweety bloggers :))

p/s: pada yang tak tahu Mira jual apa..
i'm selling amigurumi (patung kait)
macam picture kat bawah ni :)

ami- Nemukko Nyago inspired

Hola ~
happy because i already post all the dolls !!

Okay last night i manage to make a new pattern
New doll in the town !!
i make "Nemukko Nyago" (sanrio character) inspired :)

well, many times i make it wrong..
wrong sew, wrong count..everything wrong..haha
but i told myself not to give up and tadaaa look at the result..
(after i post the original picture of Nemukko Nyago)

kawaii desu ne ~

and here my result >>

a little bit buncit
(eh i mean a lot of buncitt)

p/s : i make the pattern and not copying others..
       so watch your mouth before saying that i'm a copy cat..

the doll would be on sale soon !!
don't forget to check out my IZUMI SHOP always ya >3<

thank you for stop by at my page..
i'm totally an amigurumi lover >///<

sayonara ~

ami ~ most love dolls LOVE-CHAN!

just a short entry from me..
hehe, i want to update everyday but job keep me totally busy.. T^T

i'm very happy today !! because finally finish all the dolls..
and will post out tomorrow, stay tuned my customers..
and thanks for patiently wait for me to finish the items :)

okay, which dolls do you like the most at my IZUMI SHOP ?
everyone got a different taste ne ~
i think LOVE-chan is the most popular dolls among my customers..
since last year , i received a lot of orders ask me to make a LOVE-chan
i think i already sold too many bunny >3<

my sister, Ai-chan is a crazy fan of Love-chan
hehe >3<

well this the latest order from my sweet customer :)

oh for those yang tak tahu Love-chan tu apa..meh baca ni :

Love (ラブ) (stylized as LOVE) is a fictional female bunny character and singer created by Japanese singer Ai Otsuka.

see ya soon !!
p/s : my brain not function very well,haha XD

wanna order dolls or maybe custom doll just inbox at my page
here ===>> IZUMI SHOP

wrist support :)

how are you today ?
just wanna share with you, the thing i bought last Saturday..

Wrist support.suitable for me who always 24hours in front of the computer..
hehe, kawaii monkey..
i don't like real life monkey XD

bought at D.I.Y for only RM3.90
cheap right ?? ^^

short entry from me,
assalamualaikum ~

p/s : entry tak ada kaitan dengan  amigurumi, hehe :)

ami - penguin conversation :)

Good night everybody ~
well, i feel serba salah if neglected my blog for a long time..
so gonna make a short entry..(off topic)

source : google

recently i got an order of making a penguin..
trololo can i do it??
still in the process..hope i can make it ~

she sent me a photo of kawaii penguin..
gosh,i hope i can make it cute just for my lovely customer :)

i think penguin is the hardest task i ever make.. 
yes !! i can do it !!
ganbatte for myself ~ ^3^

thanks for reading >3<
any order just go to my shop page ==>> IZUMI SHOP

p/s : will upload new domo-kun doll later :)

ami - Lovey-Dovey Bunny :)

AMi-chan Story

Hello ~
next time if i make a new amigurumi or talk about amigurumi the title for the entry will be "ami"
sorry for not updating my blog for few days..
I've been busy try to make a new patterns for izumi shop..

Thanks to readers of my blog , friends who also my lovely customer for making me make a new kind of doll, hehe..
after my last entry , i got a lot of request make a bear, bunny , domo, penguin..etc..

Alhamdulilah, thank you Allah :)

So, this is a request from my customer..
it's is inspired by an Easter bunny made by a crocheter and uh i don't remember the link of her blog..
i tried to make it and tadaaa !!

Lovey-Dovey Bunny !!

other pictures of the bunny :)

hehe they got tail okay.. 
big whitey tail >w<
i made the inner ear using pink colored yarn also, but if you don't know how to do it..just use felt..
(i'm totally a failure in felting craft world,haha) XD

Yay or Nay ?
if you love it, just make the order via my Izumi Shop 

Some people said , mira jual amigurumi mahal sangat..
is that true ? 
kalau rasa mahal, silalah survey dekat online shop lain :)

Thank you for reading ~ :)
will update order new dolls later.. ^^ 

p/s : the pattern of this Lovey-Dovey Bunny originally made by me :)
        i don't copy others pattern
Mira Kagimoto Properties ♥