Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

CONTEST coming soon !

ogenki desu ka? ^^

Hi friends !! how are you today?
already read the upper title? yes, that's true..
i'm gonna make a contest soon (pertama kali nak buat contest, asyik GA je)

Contest ni especially for my followers, walaupun mira jarang update tetap ada yang follow.
thank you ~ :)

The theme is ___ i'm not gonna tell you..
sebab nanti ada yang copy my idea ( tak suka orang macam tu,haha)
it gonna be hard if you are not a fan of that theme :)
mira perlukan creativity mind korang..

Tapi mira nak yang join to sebab minat and nak sangat hadiah yang diberikan.
tak nak contestants macam ni :
"dah ada bloggers ajak ,kita join jela"
"bosan tak tahu nak update apa, tu join"
"saje je join mana tahu boleh menang kot"

(automatic delete your entries) :)
nampak sangat tak sudi nak join tu..

yang ada blog khas untuk GA & contest tu tak perlulah nak join contest ni sebab mira nak yang update hanya guna 1 blog utama sahaja.. ^3^
tak naklah pergi baca entry >>
 "this is my blog for GA &contest je, jom singgah lagi 1 blog sy"

demand ke rules mira?
tak perlu join if rasa leceh :)

p/s : seronok if yang sudi join tu betul-betul ikhlas :))

custom orders pon dah dibuka sekarang :)
silalah inbox di IZUMI SHOP


2 kawaii/kakkoii friends:

Nor Khaleeda Bte Mattan said...

tak sabar tunggu contest nie... :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Mira Kagimoto Properties ♥