Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Update about CONTEST

how are you guys? :)
source : wehearit

Hello ~
thanks yang join contest mira,
walaupun tak ramai tapi happy sangat sebab korang berani nak cerita pasal superhero favorite :)

Ni, update terbaru pasal contest mira, sebab ada yang kurang faham bila mira cakap pasal superheroes.

Actually , bila cakap je pasal superhero mesti korang fikir macam superman, batman and so on..
tapi for me, superheroes maksudnya someone yang korang tersangat suka/adored..

Everyone got a different favorite of supheroes, right?
mira tak kisah kalau korang nak tulis favorite superhero korang artis ke? anime ke? orang yang korang suka ke? asalkan seseorang yang memberi korang inspirasi :)

Contest mira ni senang je, jomlah join ramai-ramai..
mira suka sangat baca entry-entry pasal superhero ni ~

Nak join contest mira, click sini ye :)


Mira ni memang peminat superhero , hehe..
nanti mira share pasal superheroes yang mira minat time entry winner nanti (>w<)

Nak cerita pasal hadiah pulakk,
mira akan bagi 4 anak patung kait , 100% handmade by me..
yang paling penting, patung tu pakai costume superheroes lah..
kata contest superheroes, hadiah mestilah ada kaitan dengan superheroes..
betul tak ? hehe..

semuanya sponsored dari page shop mira : izumi shop

patung kait ataupun lebih comel dipanggil "amigurumi"
boleh search dekat google pictures or any info about amigurumi ye ^^

p/s : mira dah terangkan semua pasal contest, hope ada yang nak join lagi :3
       mira ingat kalau yang join ramai , mungkin akan ada 2nd winner ~





1 kawaii/kakkoii friends:

Mieya Atiera said...

sorry ye, Mieya tak dapat join contest awak. Sedihnyaa..

Mira Kagimoto Properties ♥