miss rainbow

Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

May 2015

Hi , how are you ^_^

Assalamualaikum..

Hello bloggers , how are you ?..
Mira nak try my best untuk update blog tiap2x hari..

Dari dulu mira cakap nak buat giveaway kan?..
Sorry , internet mira tak berapa nak ok..aduhaii~

good luck mira untuk update selalu..
lalala ^3^

Sambil-sambil update entry , meh mira promote craft mira..hehe
ada yang berminat nak order patung kait (amigurumi) ?
jom la cuci mata kat sini ye : Izumi Shop (amigurumi)
if nak tanya apa-apa boleh je inbox mira dekat Wechat : miragikwang

Okay la, esok update lagi ..bye~
nak cuci mata tengok entry2x bloggers lain~ hehe (^_^)

Segmen Bloglink Sulung Annur

segmen bloglist annur

Saya join segmen yang Annur anjurkan! Segmen ni akan berlangsung selama tiga hari bermula hari ini, dan bloglist akan dimuatnaik pada 1 Disember dan kekal hingga 31 Disember.
Syaratnya:

1. Follow blog Annur (Annur akan follow balik)
2. Masukkan blog Annur ke dalam bloglist blog korang
3. Buatkan satu entri dan tinggalkan link entri di SINI

Mudah bukan? Entri pula korang tak perlu susah-susah nak karang, Annur dah sediakan "post template" di SINI, cuma tinggal nak copy dan paste sahaja ke dalam new post 
Just join this segmen , after a long time tak aktif :)

I wanna make a Giveaway ~

Hi, how are you ? i wanna say thank you for who wishing my birthday 2 days ago..
28 November  , feel like nak buat GIVEAWAY sempena hari jadi mira..
wanna join it ?? wait for me to make my giveaway entry and right now just wanna share my moment of happiness..

my birthday cupcake
(tak nak cake , so cupcakes pon ok) ^_^
i arrange it same with my age~

birthday gifts from my mom , my sisters..
i got handbag & perfume..
Line's doll (CONY)
Hello Kitty sweets :)
B2st's mini album (Good Luck & Time)
also photocards of BEAST 

that's all i wanna share sempena my birthday 28 November~
wow ! time flies so fast...

wait for my GIVEAWAY entry ya ~
see ya , bye2x (^_^)




October Talk



Hi bloggers, how are you ? me ? fine just busy with life ~
keep talking "mira lepas ni nak aktif update balik" , haha but still not updating anything >,<
i hope this time i will keep updating this blog..

i will update about my life , my art of amigurumi...love life?? haha maybe i'll not share it here ^_^
when i update anything , please leave a comment..huhu
update in bm and bi , hehe easier like that..

Okay lah, i will update after this..bye !!! have a great october ^^/



Thank you FOLLOWERS Mira


Assalamualaikum bloggers, sihat tak ?
Bloggers2x boleh tak bagi tips macam mana nak rajin meng-update blog , everyday ^_^

1st of all , mira nak say thank you kepada my dear followers..terharu tau sebab ade yang sudi follow blog mira yang entry entah apa-apa..
dah lama rasanye tak buat GIVEAWAY (rasa macam nak wat je)
tapi nak kena ada idea dulu, hehe..

If mira buat GA ade tak yang nak join ??
silalah join beramai-ramai..hehe
got ideas tak nak buat GIVEAWAY apa?
sharelah dengan mira "IDEA" yang korang ade.. :)

Okaylah stop takat ni jelah..
see you next time, read & comment please..
i'll hit your blog back ~ (^_^)v

like my page
Izumi Amigurumi

nyum3x , donut comel ^3^v


Ultraman Maniac and Blogwalking

Hai, apa khabar ? hope selalu happy ya :)
mira selalunya blogwalking blog yang comment entry mira..
easy to get your blog link ~

sometime i don't know what to update..
anyways ada sesiapa yang minat ultraman ?
boleh geng dengan my nieces ^^


Elly & DD
ultraman tiga and ultraman mebius) ^^

big sister really love ultraman meanwhile little sister just a victim that need to wear ultraman clothes..hehe

happy siblings.. :)

before i stop , please LIKE my amigurumi page ~

Bye, see you next time .....

Amigurumi story in my life

Hola , how are you ?
time fly so fast, esok dah Khamis..still got a lot of work to be done ~
do you love crocheting ? mengait baju, headband ke..tak pun patung..
do follow me on instagram : mirakagimoto (i will follow you back)

this is my latest photo of amigurumi
i need to crochet more dolls to reach my goal..good luck mira !!
which one do you like ? choose please..
korang minat yang mane ??..


12 dolls and a heart ^_^/
i need more for my event..
\what event ? i will tell you later :)


Must crochet more, gambatte mira-chan !!
ada yang suka mengait ? jom share gambar craft yang korang buat..
mira rasa macam nak buat GIVEAWAY je , but don't know when..
will you join if i make a giveaway ??

okay,see ya next time..

LIKE my amigurumi facebook page : Izumi Amigurumi


BLOGWALKING TIME (^__^)






Mira Kagimoto Properties ♥