Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

May 2015

Hi , how are you ^_^

Assalamualaikum..

Hello bloggers , how are you ?..
Mira nak try my best untuk update blog tiap2x hari..

Dari dulu mira cakap nak buat giveaway kan?..
Sorry , internet mira tak berapa nak ok..aduhaii~

good luck mira untuk update selalu..
lalala ^3^

Sambil-sambil update entry , meh mira promote craft mira..hehe
ada yang berminat nak order patung kait (amigurumi) ?
jom la cuci mata kat sini ye : Izumi Shop (amigurumi)
if nak tanya apa-apa boleh je inbox mira dekat Wechat : miragikwang

Okay la, esok update lagi ..bye~
nak cuci mata tengok entry2x bloggers lain~ hehe (^_^)

1 kawaii/kakkoii friends:

Dewi Aja said...


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

Mira Kagimoto Properties ♥