Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Mira's Superheroes Contest


Picture of the day 
this amigurumi cute right
source : weheartit

picture dekat atas tu bukan hadiah mira, tapi sesetengah pihak tak tahu amigurumi tu apa,
so yg kat atas tu lah patung kait ye :)

Hey guys, this is my 1st contest :)
GA dah 2 kali mira buat , so kali bagi turn untuk contest ye..
okaylah straight to the point je , tak nak taip panjang-panjang..

Mira ni super fan of Superheroes, especially from Marvel,
so the theme for this contest is SUPERHEROES.

i need your creativity mind :)
contestants must answer all the question that i give ^^


Question 
bagi je jawapan apa-apa yang korang tahu pasal superhero,
ikot pendapat korang je :)

What do you know about Superheroes? i want 3 answer.
(Apa yang anda tahu tentang superhero? berikan mira 3 jawapan)
a)
b)
c)

Who is your most favorite Superhero? 
(Siapakah superhero kegemaran anda?)
a)

Give me reason why he/she is your favorite Superhero?
(Berikan mira sebab kenapa dia menjadi superhero kegemaran anda?)
-tak kisah panjang mana jawapan anda , yg ni penting sebab kena creative ye-

Last question
-What is the other name Bruce Wayne was known as? (bonus question)
a)spiderman
b)hulk
c)batman
d)hawkeye


**************************************************************


Rules/Peraturan
-Follow miss rainbow blog.
-LIKE sponsored page (my shop) - IZUMI SHOP (inform me if dah LIKE)
-Letak banner di atas & linkkan ke blog mira.
-Mana-mana superheroes pon tak kesah contoh Ultraman, Fantastic 4..etc.
-Jawapan English/Malay (ikut suka anda)
-Finish? tinggalkan link anda dekat comment entry ni.

2 rules terpenting are :
-Tak nak contestant macam ni >>
"dah ada bloggers ajak ,kita join jela"
"bosan tak tahu nak update apa, tu join"
"saje je join mana tahu boleh menang kot"

-Menggunakan BLOG utama (blog yang anda selalu update entry), 
bukan blog khas for GA & CONTEST.
(will automatically delete entries anda)


**************************************************************


ATTENTION !!
1 winner only (choose by me)
Hadiah?of course patung kait wearing a superheroes costume
(keep updating with my entry ya, soon will talk about the gift)
19 NOVEMBER 2012- 30 November 2012

update contest,read here :
http://giragiraromantic.blogspot.com/2012/11/update-about-contest.html

P/S : can't wait to read your entries ~




10 kawaii/kakkoii friends:

Maru Maru :3 said...

Dijah join ^^ btw mmg dah like page Izumi Shop tu XD

http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Dayang Farwizah said...

Akak, done follow u.. ^_^
http://simpledayang.blogspot.com/2012/11/mira-superheroes-contest.html

nis said...

http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

join :)

munirah :) said...

JOIN !! :D

http://be-readers.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

OH!THRILLERS said...

join :) saya dah like sponsored page tadi.

http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Muhd Aiman Abdul Aziz said...

Salam Kak Mira :)
I'm Joinnnn
http://aimancool99.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Mas Erma Azni said...

Assalammualaikum kak Mira :)
Saya dah like page akak. Im join <3

http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Cerita Lyn said...

dah join segmen ni http://kupukupucome.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Farra Izzaty said...

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest_29.html

Join =) dah lama like page tu :)

dinisamsuri said...

dini join :)
and dah like your lovely page ^_^

http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/11/miras-superheroes-contest.html

Mira Kagimoto Properties ♥