Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Mengait dan Mengait !!

OMG !! lama sangat dah tak update blog..
hehe, rindulah...and finally boleh update !!
nanti mira blogwalking ye and follow sekali..hehe




mengait ni dah sebati dalam hidup mira..
seronok sangat bila ada orang yang menghargai craft ni :)
thanks ye pada yang suka dekat amigurumi mira ~

for your information, free postage promotion tinggal 3 hari je lagi ni..
jangan tunggu-tunggu lagi, inbox lah mira kalau nak order..
seronok sangat mengait ni, haha..

banyak kawan-kawan comel bagi idea patong comel-comel..
contohnya macam sesame street punye character..
nanti nak try buatlah..

silalah buat order dekat sini izumi shop
ataupun add terus Facebook mira : Mira Kagimoto
sebab senang nak buat order teruskan.

okaylah, nak berfacebook dulu, bye !!

p/s : terima kasih yang amat pada yang sentiasa sokong mira dalam bidang kait mengait ni
hehe ^3^

muka tanpa make-up 
untuk yang merindui mira
haha,ada ke xD

3 kawaii/kakkoii friends:

Azzah said...

comelnya dia buat..pandai dn kreatif

Yana Aina said...

comellah .. pndai mira kait.

Mira Kagimoto said...

thanks azzah & yana :)

Mira Kagimoto Properties ♥