Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

December has finally arrived~ ;)

Hai ~ !! look it's already december !! haha the last month of 2011 ^^
1/12/2011 ~ haish kata nak buat giveaway tapi dah terlalu busy sampai tak sempat nak buat.
maybe lepas dah siap semua order customer tercinta baru boleh ready barang-barang for giveaway :)
 
oh teringin nak pergi tempat bersalji ni :)
*berangan je miya ni :p

nothing much to say..just wish you all happy december !! hope you have a great december ! :)

p/s : december yang penoh dengan sales!
yeah! bershopping sakan dekat online shop !
(^__^)


2 kawaii/kakkoii friends:

anisalya said...

sales brg2 sekolah. sales brg tak sekolah pun banyak kan?

Miss Kagimoto said...

anisalya : yup2..tapi miya da abes skola so tak tgk dh brg2 skola sume tu..hehe :D

Mira Kagimoto Properties ♥