Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Kacang Pool :)

Assalamualaikum semua !
hari yang sangat mendung and lately hujan je kan..hmm~
miya pon rasa mengatok je ni tapi kena jaga anak buah =_='
so ngadap laptop baru tak mengantok (-w-)/

ha! actually nak kongsi cerita pasal time miya pergi JB hari tu :)
korang penah makan roti kacang pool ?
miya baru cuba rasa masa dekat JB ,tu pon sebab mak teh and pak teh bawak.
mak miya dah rasa last year and sibok cerita betapa sedapnya kacang pool tu..

masa sebelom tu miya ingatkan roti tu inti dia kacang merah..
masa pagi pergi sarapan tu, miya pikir "eh!takkan nak makan manis-manis pagi ni"
(miya tak suka makan manis for breakfast) -_-'

hehe, so pagi tu pak teh bawak pergi medan selera larkin 
and nama gerai tu Kacang Pool Haji ^^
so sebelum makan tu miya sempat snap picture :)

pergh! memang sedap!
kalau datang lagi nanti miya nak makan lagi
hehe (^_^)

p/s : pergi JB mesti singgah makan kacang pool tau !

9 kawaii/kakkoii friends:

@ Syima Raaif @ said...

roti kacang pool..huhu tak pernh rasa =.= mcm best

Eza Boom Boom :) said...

yummy! bunyik perut eza tengok gambar makanan tu :)

Miss Kagimoto said...

syima : sedap2..must try :D

Miss Kagimoto said...

eza : hehe, jom makan miya belahja.. :D

iyka syafika said...

nmpk cm sedap...yum3..

Miss Kagimoto said...

iyka : memang sedap :)
u should try it :D

Eza Boom Boom :) said...

bila nak belanja ? :P. okey, joke. hehe.

p/s: ha'aa. dah terbiasa dari sekolah menengah. sebab duduk asrama :)

NuruL SyuhadaH said...

baru je mkn last wik :D

Blog Panjang said...

WAHHH nampak sedap ! :) awrr lapar ni..

Mira Kagimoto Properties ♥