Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Magazines talk !! :)

wow ! already 12:01 a.m =_=
tak mengantok lagi tapi mata mesti makin lebam
sebab..
tak cukup tidur -_-"

bila baca entry sebelum INI
terus muka macam ni :

WHAT !!
2 comments only 
(hehe,harap banyak yang bagi idea)
mungkin tak ramai yang minat anime kot??
atau tak ada yang bace entry tu T^T
=_="

tak apalah, still akan update pasal entry tu nanti :)
never give-up, Miya-chan !

okay back to the topic
actually nak update pasal magazines je ni :)

Maid Maiden FRIDAY
by kaoru
perghh! ta sabar nak tunggu kat kedai buku 
(haha, this month !!)

lepas tu nak beli majalah Scawaii !
dah keluar tapi kat tempat miya takde lagi 
:( kena tunggu sampai Sabtu ni..

namie amuro !
ada yang dah beli ?
best tak? :))

Okay tu jelah list majalah yang nak dibeli
hehe ^^

p/s : terlalu suka majalah !!
makin banyaklah duit miya boros =_="
lagi 1,for those yang singgah bace entry rajin-rajinlah
tinggalkan komen :)
don't worry , miya akan pergi ke entry korang
thanks! :)

4 kawaii/kakkoii friends:

robowtasmara said...

rajinnye beli magazine, hehe, dah lame dah xfollow, beli pun kalau ade yang menarik perhatian ^^

Miss Kagimoto said...

hehe miya memang magazine freak ! ^0^

Nurul Mazni Sawal said...

ommo!! maid maiden friday!! dah tak lama lagi kan?? esok lah mau p beli.. hehehehe

Miss Kagimoto said...

Nurul : rse nye tak kuar lg..hee :D

Mira Kagimoto Properties ♥