Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Maid Maiden : FRIDAY by Kaoru

hai !!
already 2:34 PM, time cuti kejap je waktu bergerak..
yeah ! petang ni pergi pasar malam :)
ada siapa nak pesan makanan tak,lalala ~

Okay back to tajuk entry, tengok kat FB kaoru dia kata Maid Maiden : FRIDAY keluar 22 december.
tu yang tak sabar nak pergi kedai buku :)
tadi dah cari dekat semua kedai majalah , tak jumpa-jumpa :(

Last pergi kedai buku dalam GIANT.
guess what i bought ? :)

Maid Maiden FRIDAY
by Kaoru 

seronok sangat dapat beli novel grafik ni..
buat masa ni semua novel maid maiden miya ada..
kipas susah mati kaoru ni ^^

tadaa !!
masa dalam keadaan elok 
(tak ada koyak) :)

nak kongsi sikit ni , actually miya ni memang gila novel grafik :)
and then bila miya tunjuk koleksi yang miya ada mulalah ada yang tak puas hati/dengki.
siap cakap "banyak ni je ko ada?aku punya berkotak"
berlagak sungguhkan that guy ? =_='

miya sayang sangat semua 
novel grafik ni :)

Okay for those yang cakap macam tu
miya bukan main kumpul je komik ntah apa-apa
nak beli novel grafik pon mesti nilai sinopsis dulu
tak main beli je, nanti menyesal.
biar sikit je, tapi biar betul-betul suka jalan cerita novel grafik tu :)

p/s : korang minat novel grafik apa ? :)



14 kawaii/kakkoii friends:

cik ika said...

wah..kalah komik ikA da..meh singgah blog ika..ika pun update juga sal komik kesayangan ika

Miss Kagimoto said...

ika : hehe miya memang giler komik :D
oh, nanti miya jenguk blog ika :))

mohdhazlan Dreadlock said...

byk koleksi ...bgs ..

Miss Kagimoto said...

hazlan : :) thanks !

Anas Fikri said...

wah semua ada.... kita pun sama suka maid maiden .

❤ Cik Nurul ❤ said...

saya suka komik Under 18

Natasya Assyira Mohammad Naim said...

nak g beli jugak maid maiden. i pun tengah tunggu maid maiden friday keluar. yay dah keluar. i pun kumpul komik gak. setakat ni ada 3 almari dah :)

Miss Kagimoto said...

anas : samalah kite ! :)

nurul : oh!miya tak pnah bace under 18 but i love user !! ^^

Miss Kagimoto said...

natasya : wahh ! sugoii ne ^_^/

wanie said...

sye minat conan....addicted sangat2..haha
meleleh air liur tengok conan selesai mslh..hahaha

http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/aku-seorang-yang-memalukan.html

Juliet_iRa~" said...

wahh..hee..

xminat laa..dlu minat la..tp dlu suka doreaemon je..heeee

ZaroL said...

Nakk pinjammmm. weeee~~

Lur've Huda said...

Nak tnya boleh??
komik Maid Maiden smpai Friday je ke??

Mira Kagimoto said...

@Lur've Huda xlah..maid maiden saturday dah pun kluar :)

Mira Kagimoto Properties ♥