Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Game zaman BATU :)

Hai kawan-kawan :)
sihat tak ? dah makan? (cewah banyak pulak soalan miya)
seronok hari ni dapat update blog and baca entry bloggers lain :)

*mood : update dan update !

Okay, topik hari ni "game zaman batu"
miya suka sangat main game ni time tadika dulu (mak aihh tahun bile tu?)
budak zaman sekarang tak pandang dah game macam ni, ntah pandai main ke tak
(haha,macamlah miya terer sangat ^w^)
game apa korang tanya ? ni dia >>

game zaman batu
betol tak ?
-_-"

Budak sekarang dah up to date! main psp, xbox, ps2, ps3 
haih banyak lagilah games :)
nak listkan pon malas..
cuba miya bagi anak buah main game lame ni (hampeh tak tau main)

p/s : wah! miss my old time !! :)
nak jadi budak balik!
haha :p

9 kawaii/kakkoii friends:

Dyana Sai'juni said...

haha. sya rindu mainan itu ! :)

Princess Musfirah ;) said...

haha...lme xtgok game zaman batu tu..

Miss Kagimoto said...

dyana : rindukan tgk mainan tu :D

Miss Kagimoto said...

musfirah : tu la sangat ta tengok..ni pon jumpe kat kedai mainan..tee hee.. :)

Daus Hye said...

wahh, teringat balik masa kacik2 dulu, kalau time sedih jea, mesti hadap benda tuh, tapi tak main pon just tengok n tenangkan fikiran ..

A retarded kitty said...

nostalgik sungguh

saya_arief said...

classic punye game nie.
:D

iman salsabila said...

haha. prnh main mainan tu. best gile! ngee~

bebeldotsorang said...

Ape name game ni eh? peberet ni hehe

Mira Kagimoto Properties ♥