Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

JB + shopping !

Assalamualaikum~
dah lama tak update ni, maklumlah bercuti dekat Johor :)
eh, i mean pergi kenduri anak pak cik miya kahwin ^^
hehe, tak ambil picture pon tapi bestlah sebab jumpa sedara mara even tak tego pon :D

muka ceria di pagi hari
sebelom bertolak pergi JB


Okay masa kat sana miya stay dekat rumah mak teh.
so ajak pergi Kip Mart (sempat you pergi jenjalan :))
so ni je yang miya beli :

scawaii and popteen
novel by val mcdermid
tajuk dia
A PLACE of EXECUTION

scawaii tu dekat pd tak jumpa-jumpa kat jb baru dapat beli..hehehe..
novel tu murah je (novel lama)..RM11.00
pastu ada gambo miya tapi dekat section  facebook S je..hehe

nampak tu gambo den masuk majalah
haha! cam sakai je muka miya :)
actually teringin nak masuk bahagian Model S :)
(berangan je beb)

Ops ! lupa nak cite pasal kenduri anak pak cik tu..
well memang best pengantin pon cantekk 
malam sabtu nikah, ahad kahwin..
memandangkan mak cik miya mualaf so ramai lah orang cina yang datang..

muka terpaksa senyum 
haha nak balik time ni tapi hujan lebat dik oii
ha, yang pakai baju kurung tu mak cik miya
^_^

p/s : mak aih takde masa lagi nak buat giveaway ni 
=_='



6 kawaii/kakkoii friends:

Maii said...

fuyoh ! pakai eyelash kat kenduri sedara-mara ! :D kalau maii, jgan harap la, diorang mesti pandang semacam -,- btw, bottom lash tu beli kat princess sui or princess monogatari ( my blog sponsor ) ?

Eera Shera said...

tudia masuk majalah tu..

Miss Kagimoto said...

maii : haha,memang dorang pandang semacam tapi wat derk je..hihi,beli dekat princess sui.right now tengah saving duit nak beli kat princess monogatari :D

Miss Kagimoto said...

eera : hihi...suka sangat..lala :))

DoRa Priscilla said...

Hello Miss Kagimoto! ^^ what pretty eyes you have! cantik2, suka tgok mata besar2.. hee

Miss Kagimoto said...

dora : oh! thanks ! :D

Mira Kagimoto Properties ♥