Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Dinner Box & a lil bit about Maid Maiden:friday

Hey! bloggers :)
selsema yang terok, sampai rasa nak demam dah ni
(eh!ada masa pulak nak update)

Haha! Burp!! alhamdulilah ~ kenyang sangat dah perot ni.
tadi pergi mcd tapi take away jelah.
(penoh yang amat parking) -_-"
memandangkan petang tadi tak makan so miya beli family dinner box :)

kalau boleh satu box ni miya nak melantak 
(^_^)

ni miya punya
*nak tambahkan berat badan yang dah berat ni

Actually,ni 1st time miya makan prosperity burger (alamak!ketinggalan sikit) -_-"
tapi kurang suka sebab (adik miya yang masak,lalala)
eh! bukan sebab adik miya yang masak tau cuma errr entah ?

haha,by the way dah full perot yang sebesar tangki kapal selam ni :)]
oh ya! ada blogger suruh miya buat review pasal komik Maid Maiden: FRIDAY.
tapi miya tak cukup masa nak buat sebab busy (maaf ye T_T)
cuma miya sharekan bahagian yang miya suka, last page kaoru selalu share tips pasal makanan.
kali ni die share about :

#ilmu membikin teh jepun!
#kudapan yang makan besama teh jepun (wagashi)
#tatatertib jamuan macha&wagashi
#tatatertib minum kopi

and about
Authentic Afternoon Tea
bermula sejak kurun ke-19 di England.pada masa dulu ia agak eksklusig bag golongan atasan.
oleh kerana jamuan ini diadakan sebagai acara sosial,maka tiada tatacara tertentu.

p/s: sejak kebelakngan ni entry berbau makanan jek.
btw,don't forget beli Maid Maiden terbaru ye !!
sorry kalau tak paham pasal novel grafik tu ye
-_-"




10 kawaii/kakkoii friends:

Eera Shera said...

sedapnye prosperity..maid maiden tu komik ke?

Miss Kagimoto said...

eera : yup maid maiden tu novel graphic by kaoru..hehe :D

ChentaEty said...

hii dear..long time i didn't get in here..wow,we have same favorite food..yups,MCD always no.1 in my heart..hihi..i'm lovin it..=)

p/s:misss u so much...=)

KizZ said...

Nak ayam satu!!!

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

Miss Kagimoto said...

chentaety : yes,long time, u xjeguk sni..hehe..miss u too !!

kiz : okay nanti miya join ye :D

Juliet_iRa~" said...

wuuu sedapnya..hee :D

dah mkn juga prosperity..hee..pedas!;p

xminat komik..huuu

محمد رازيق said...

wah, banyak syok porsperity tu. :))) salam kenal, free2, jmput singgah blog.

Miss Kagimoto said...

juliet : tu la pedaskan..hee :)
xminat komik ? :(

Redbloodsnow said...

adoiii...melior!!!!! dah lah lama tak nelan McD ni..glupppp

ZaroL said...

McD !!! Nyam Nyam Nyammmmm~ nak jugakk.

Mira Kagimoto Properties ♥