Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

McD ! GIve me my RM50 !

oyasuminasai ~
huh, bosannya malam-malam macam ni..
semua orang dah tido, tinggal miya sorang je jadi kelawar.. :)
so sementara mata tak mengantokk ni baik merajinkan jejari yang gemok ni update blog..

mood : tengah teringat dekat 
BURGER !


haha ! title entry ni macam tak masuk akal je kan?
bila masa pulak McD ambil duit miya ^0^
actually McD tu tak bersalah pon, adik miya yang salah :p

rindu adik tersayang
yang tengah training dekat banting

kenapa ? sebab dekat PD dah nak bukak McD so sebab adik miya lepasan SPM pegilah interviu hari tu time tengah sibok ber"SPM"
so sekarang dah start training -_-'
siap kena hantar training dekat banting nun jaoh di sana ! (ceh terover lak miya ni)
so hari ni perabeh RM50 dekat dia beli barang keperluan (ala macam dok kat asrama gitu) :)
nasib baik dekat GUARDIAN tengah ada sales kalau tak dah terlebih 50 hengget tu =_=

bulan ni BULAN POKAI miya sebab terpaksa bank-in duit dekat adik tersayang (kat banting tak support makan)


seram miya tengok
i love McD but i don't like that clown
he's scaring me
(*psst..takot clown)

p/s : amboi panjang bebeno miya menaip (^_^)
ahaks,tak sabar tunggu McD bukak dekat PD 
maklumlah kat sini takde langsung McD, tu mengidam prosperity burger 
^0^

5 kawaii/kakkoii friends:

Anonymous said...

tibe2 lapo nk mkn mc d..hehehe..dh folow awk.jgn lupe folow me back k..nukilanjiwaana.blogspot.com

Miss Kagimoto said...

hehe memang dah terlebih lapo dah :D

Redbloodsnow said...

hehhe....lawak plak akak tgk last pic tu :D

Miss Kagimoto said...

kak zie a'ah lawak..tp seram..gege

Lady Shana Sweet said...

aduiiii nak makan ayam mcd la pulak.. huhuhuh

Mira Kagimoto Properties ♥