Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Giveaway For New Year :)

Oyasuminasai minasan ~ 
memang tak ada idea langsung nak update pasal apa -_-"
tiba-tiba teringat pasal giveaway yang miya janji nak buat berkurun bulan yang lepas.
(busy sangat dengan kerja kot sampai lupa,huhu).

mood sekarang :
mengantok sambil fikirkan giveaway
(hensem betol pakwe kat atas ni)

So, sekarang miya tengah fikirkan hadiah for giveaway miya nanti.
(ada kawan-kawan yang akan join tak nanti?).
by the way, hadiah yang miya nak bagi bukanlah lumayan pon tapi this is for those who follow my blog and always read my entry.
miya appreciate sangat-sangat ye :)

sebabkan miya ni always pokai and tak cukup duit nak beli hadiah(sobs3x)
jadi i'm using my skills in crochet !!
sebelum ni miya pernah bagi free gift dekat bloggers bertuah dalam ENTRY ini 
so hope korang suka ye :)
before tangan nak berhenti menaip ni miya nak inform yang 
GIVEAWAY miya just akan start next year (dah baca title tu kan ?) ^^
sempena Tahun Baru :))
*psst!..ni customer order
hadiah giveaway tak boleh tunjuk lagi
lalala :)

p/s : kalau rajin click lah LIKE dekat shop miya ye :)


 

2 kawaii/kakkoii friends:

Redbloodsnow said...

eee..comel giler hadiah utk GA tu :D

Miss Kagimoto said...

kak zie : hehe thanks ! jangan lupe join taw nanti..hehe ;D

Mira Kagimoto Properties ♥