Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

random talk ~

good night friends ~ !!
hehe , ttiba-tiba rasa tangan gedik nak update ^_^
kawan-kawan sihat tak? Miya sihat je tapi tengah berperang dengan mouth ulcer  T^T
huwaaaaaaa!! sakit habes -_-"

bila dah sakit semua rasa malas nak buat
(actually tiap hari malas) :)

Oh ye , dah title cakap random talkkan, tu yang update suka-suki je ^_^
banyak tak bloggers yang minat graphic novel ?
hari tu miya baru beli novel grafik Resah Hati Tsubaki by Yasuko 
dah lama keluar kat kedai tapi tak penah nak beli, tapi bila my sis beli rupanya komik ni best sangat!
lawak giler lah !hehe 

kisah pasal boyfriend blur + awek ceria
freak couple gitu :)
suka sangat art yasuko !

Done updating ! lagi pon kepala dah sakit yang amat ~ =_=
jangan lupa singgah ya !!

p/s : eh! update paling ringkas kot ni?
miya suka sangat dengan banner baru miya
aww~  apa pendapat korang, cantik tak?
hehe ^_^

2 kawaii/kakkoii friends:

Ardini Humaira said...

ni kalo adik dni tengok mesti dia nak beli jugak.. peminat komik :D

Miss Kagimoto said...

dni : haha best komik ni :)

Mira Kagimoto Properties ♥