Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

November talk :)

Hai, how are you, friends ?
kepenatan yang amat (kaki luka) huk3 T^T

November dah tiba..kejapkan? Birthday pon bulan ni jugak ^w^v
tiba-tiba kepala otak miya yang besar ni teringatkan masa depan nanti..
haish, terlalu lambat or cepat pikirkan masa depan -_-'

right now busy for preparation my further study..
debar-debar jantung ni tau !
yela, takot jugak jumpa orang baru, kawan-kawan baru..

time tu lah terkial-kial cari sijil yang dah berhabokk tu -_-


haih tak tau nak taip apa dah -_-"
kata november talk kan? so ni aktiviti hari ni :)

makan bihun pagi, petang, malam
p/s : abaikan telor goreng yang cantik tu ye ;)

for those yang suka novel graphic mesti suka ni !
lagi-lagi peminat kaoru lah :)
okay-okay please tengok gambar ^^

jeng! jeng! 
strawberry vampire dah keluar!!
dah beli tak?
walaupon dah baca kat gempak
art kaoru memang tak lupa beli :)

okay just boring talk
thanks for reading :) !!

p/s : nak cari segmen nak join ! (^___^)


6 kawaii/kakkoii friends:

Cik Lia Lomi said...

Lia suka karya maid maiden, kouru. tak sabar nak tunggu yang terbaru. :D

Miss Kagimoto said...

yup2 miya pon tak sabo nk tggu friday nye episode :)

Cik Ceria said...

lama dah tak baca kouru..hehe ^_^

Miss Kagimoto said...

cik ceria..best novel ni..
beli2..hik3 >//<

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...fololw pakjoe blik jgn lpa tau heheeh

Hawa Ahmady said...

bila tu birthday nye?

jom join contest...

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

Mira Kagimoto Properties ♥