Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Finally ! my Birthday ~

hai ! so long time i didn't update anythig :)
busy dah tu demam pulak tu :(
tapi sekarang dah sihat !! ^^
okay dah bace title kat atas tu kan ?
28 NOVEMBER , finally birthday miya (^__^)
dapat free call maxis tapi dari tadi tak call sape-sape sebab hanphone miya rosak tiba-tiba
handphone pon tak bagi miya call T^T
haish rasa macam forever alone je..hehe :)

can't call friends.
haha.miya memang suka tengok muka kat atas ni :p


anyway yang bestnya dapat cake dari ibu tercinta !
aww i love you lah mom !

yellow bird..haha ^^
i like this angry bird character :)

actually, miya share bulan birthday dengan my sis, Ai-chan :)
dia 16 NOVEMBER and miya 28 NOVEMBER..
so share cake ^___^

NOVEMBER girls ^w^

okaylah, short entry je ni :)
nanti dah free nak blogwalking.hehe

miya dengan cake tersayang
lalalala muka kurang menyerlah..hehe

p/s : anyway thanks for yang wish happy beday kat miya
i appreciate it so much
arigatou ne ~~



7 kawaii/kakkoii friends:

cik Atiera said...

hepy bday miya! ;)

9n0L4 said...

happy befday miya. ;)

Miss Kagimoto said...

cik atiera : thanks !!

9nol4 : thanks !! ^^

EruzuLiyana said...

besday jugak mia, may god bless u :)

Miss Kagimoto said...

eruzuliyana : thank you ya ! :D

Wanie said...

Happy Belated Birthday !!

Miss Kagimoto said...

wanie : yeah ! thank you ~

Mira Kagimoto Properties ♥