Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Giveawayy soon~

Haii~
ogenki desuka ? 
(*^▽^*)

last entry bila eh ?
oh! its okaylah ni pon just a short entry from me ..
1st of all i would like to thank you for be my follower and also my reader(ada orang sudi baca ke?)
already 400++ followers !! and miya rasa nak buat giveaway ^^ (dalam perancangan)

wahh ! miya-chan wanna make a giveaway ?!
p/s : mase baca entry ni expression kena macam ni tau! 
 (ノ゚ο゚)ノ

haha, ada ke orang nak join eh ?? (。・ε・。)

so,before miya jadi macam ni baik korang join

Jangan lupa cuci mata selalu kat blog ni :)
mana lah tahu nanti ada yang terlepas pandang giveaway miya  ~

arigatou for reading !
will see you very soon ~
Oyasuminasai (mean good night)
(@ ̄ρ ̄@)zzzz

p/s : my entry always full with pictures :) baru fun ! sorry for yang tak suka tengok.. 

(^з^)-☆Chu!!

5 kawaii/kakkoii friends:

Maii said...

wah congrats ! Looking forward for your giveaway ! ^^ btw, miya dah join giveaway saye ke belum? Cam belum je :)

Miss Kagimoto said...

hehe..nanti miya join ya maii ^w^v

k.h.a.l.i.l.a said...

huhuu...comel je ^_^

Eera Shera said...

buat je..insyaallah ramai yg join.. kalo sy free, sy pun nak join ;)

kalo sudi jom la join segmen: http://eerashera.blogspot.com/2011/11/segmen-eera-impian-dan-harapanku.html

kecikbeso said...

nice

Mira Kagimoto Properties ♥