Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Tudung Bawal and Lawak Kampus ~

Good day , kawan-kawan !
best betol bila time cuti ni ! rest and shopping~

Dah baca title entry ?
Miya ni ketinggalan sikit nampak banyak kedai shawl online jual plain bawal so ingat nak beli.
Eh ! bila ingat balik dah berlambak tudung bawal dalam almari tu (kerja nak membazir je !)
Tak jadi beli, so try la style tudung bawal kat youtube tu.
the result is :: ( ̄_ ̄ i)

*censored!! 

Okay, dah habis entry pasal tudung bawal.
Tadi keluar jalan-jalan cari majalah especially Lawak Kampus !
Semalam dah nampak dekat facebook GempakStarz post picture Lawak Kampus jilid 12
apa lagi malam tu tak boleh tidur ingat dekat kedai majalah
(*ehem3x peminat kipas susah mati Keith ni )

tak baca lagi ni 
malam baru nak golek atas katil baca komik ~
(=⌒▽⌒=)

Pergi TF Value Mart , ala beli barang dapur je (psst! kat situ murah-murah)
Masuk Alpro (eh,btul ke ejaan ni?) nak cari pencuci muka ~
ternampak pencuci muka dari Jepon ::
Hada Labo Super Hyaluronic Acid Mositurizing Face Wash

 tak try lagi, hehe
nanti miya update pasal pencuci muka ni ye 
(^ε^)♪

Out dulu,petang nak pergi pasar malam !! 

p/s : 
eh ! siapa yang minat siti saleha ?
 kawan-kawan yang duduk port dickson bolehlah jumpa dia esok dekat 
TF VALUE MART,PORT DICKSON (1pm-3pm)
Ahad 19/11/2011
Echanteur Paris ~

7 kawaii/kakkoii friends:

Eera Shera said...

best ke lawak kampus tu..tak nah baca lak..

cik ika said...

da ade jilid bwu ke?
yeah2..jp g nk bli..menanti jilid bu lawak kampus ada... ni..
peminat kipas mati lawak kampus..
kumpul dr jilid 1

Miss Kagimoto said...

Eera : best sebab lawak die mmg masok otak..hehe :)

cik ika : cepat2 beli :D

DAYG ♥ said...

amboi, manisnye tuan punya blog nih :)

kite pun suke lawak kampus jgakk ^_^

Maii said...

Hehe, harini gi popular bookstore, jumpe lawak kampus special edition, design die cam dictionary, kulit tebal, isi pun tebal :3 RM 30. jual kat popular je, cuz kolaborasi antara popular and gempak starz. Nak beli tapi scawaii dan popteen lebih menarik xD btw, i use that face cleanser ! right now, dah gune untuk kali kedua, mmg bagus la ! Lebih prefer yg ni than pencuci lagi satu, tah ape name die, scrub kott. My third hada labo skin care :3 wanna try the toner one soon ~

Miss Kagimoto said...

maii : hehe buku rm30 tu xbeli ag :(
wahh td pon miya bru beli scawaii,popteen and vivi..hehe
best sbb fragrance free :)

faiz said...

jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

Mira Kagimoto Properties ♥