Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

When i speak ENGLiSH :)

Hai ~~ !!
sangat full hari ni sebab makan melampau :(

macam nilah muka bila tak selesa makan banyak
huhu..
perot penoh ! T^T

back to my real topic :)
nak buat entry ni sebab ada orang tanya pasal english blog 
meh bace :

someone ask me "hey,mira can u wrote in english?"
really dumb question..huh.
i sad "yes,of course i can !"

and that person ask again..
"why don't u wrote english in your blog?"

okay let me tell u something
"i have fun writing in my language :)"


nak buat blog bahasa apa pon tu suka hati kita lah kan ?
memang miya suka taip in english tapi lagi best bahasa melayu ^^
but sometimes miya rojakkan je..hehe



haha that's so true !!

apa pendapat korang ?
what language would you prefer to read
english or bahasa melayu ??

answer me ! ^w^v

6 kawaii/kakkoii friends:

aisya said...

munglish ! meaning = malay + english ! hahahahha~ rojak pon sodap yunkk ! keh3

Miss Kagimoto said...

haha betul tuh.. :)

Eza Boom Boom :) said...

ikot yang awak selesa la dear...hehe... Eza bace je apa-apa bahasa...Yang penting, awak enjoy berblogging.. ^__^

Miss Kagimoto said...

eza: yup thats right..kdg2 nk tulis entry bhse omputih lah..hehe :)

Juliet_iRa~" said...

mix pon blh..:P

salam aidiladha..:D

psss : jom join my GA!:p

iris wardah said...

apa2 bahasa pun boleh..yg penting org faham apa yg kita sampaikan kan??hehe....

follow my blog pliz..:) tq... http://cweetparadise.blogspot.com/

Mira Kagimoto Properties ♥