Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Twitter di sana sini :)


hai everybody ~~
join segmen and giveaway
aktiviti time tak update :)

twit ! twit ! eh lupa la nak jenguk twitter miya -_-"
entry pendek pasal twitter je hari ni !

*ehem3x..tekan atas ni dah boleh terus follow 
Twitter miya :D

korang ada twitter ? selalunya korang sign up twitter for what ?
*eh,kena ada motif ke ? 
ada yang sign up twitter untuk berbual dengan kawan (facebook ada pon tak puas lagi) (^__^)v
ada kata twitter tempat menjana pendapatan :)

apa jelahkan hak masing-masing..Miya ?
oh ! twitter untuk follow artis jepon kegemaran !
maklumlah diorang mana ada facebookkan. >,<
selalunya update pasal benda boring je..hehe
(kat fb tak bolehh sebab ada je tangan gatal komen negatif !)
lagipon kawan kat twitter banyak orang Thailand and jeponn yang share music sama ^___^

so, korang ada twitter ?
jom lah ber "twit-twit" !!

p/s : pendapat awk tentang twitter ?? :)






5 kawaii/kakkoii friends:

Rosalia said...

twitter best tmpt sy nak tulis ape je tp bkn hal pribadi sje. ada twitter jgk ke? jom follow sy :)

Anonymous said...

dni suka bertweet hehe :D
jap dni p folow tweet eyy

Ardini Humaira said...

ehhh asal jadi anon lak silap tekan... ngehehe

Miss Kagimoto said...

@rosalia : meh jom follow..kite bertwit2 ^w^

@ardini : miya pon suka bertwit2 :D

Eera Shera said...

dah follow..

bertwitter sebab nak berbunga-bunga dan bersuwit suwit kat situ..boleh tak...hehe

Mira Kagimoto Properties ♥