Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Takoyaki Princess and Yarns, Contact Lens and Rilakkuma :)

assalamualaikum ~
what a nice weather today eh, lunch hari ni menu cuma bubur + sambal
bolehlah kuruskan badankan?, hehe..
cuti-cuti ni korang buat apa? mesti makan angin right ? (^_^)
Miya duduk rumah berehat je..(dah bankrup tak boleh pergi jalan,huhu)

baca majalah lagi bestkan ! ^^

sebelum buat entry ni, thank you so much to Maii for the mystery giveaway !!
OMG, for the first time miya dapat hadiah (yeah!!)

sampai hari Jumaat 
Oh! happy sangat !!

BE  Luxury Babe (brown)
miya suka sangat !
(nanti dah pakai make-up tebal baru miya upload pic pakai lens ni)
hehe ^^

Okay, tadi pergi kedai buku sebab nak cari novel grafik baru, tu yang beli Puteri Takoyaki 
(miya memang suka takoyaki ni)
tak baca lagi tapi baca sinopsis dia macam best !(takde love-love sangat)

Takoyaki Princess by Mizuho Rino
RM 7.50
(kalau ada masa miya buat review)

Next thing miya beli benang kait BLUE colors!!(sebab takde stok biru dekat rumah)
miya nak try kait Doraemon and Angry Bird yang warna biru tu (nak tambah pendapatan)

benang kait quality bagus
kedai aunty favorite miya !
nice colorkan? :)


Miya baru kait ni, okay tak? ni rilakkuma size kecil untuk handphone
kalau nak,bolehlah inbox miya dekat fb ye :) (ceh!sempat promote)

Okaylah entry end disini, tu jelah yang miya beli hari ni..hehe..
by the way miya suka sangat rilakkuma and just found a great shop yang jual Rilakkuma
harga pon okay not so expensive ;) , sekarang tengah ada promotion !



p/s : thankslah ye yang order amigurumi dengan miya :)








9 kawaii/kakkoii friends:

Eza Boom Boom said...

semoga bisnes terus baju miyaa ;)

Miss Kagimoto said...

eza : arigatou ne ~ ^0^

Anis Adila Aris said...

waa...comelnya miya kait bear tu..

kalau jual ni mesti untung :)

fa said...

comel ^^

Miss Kagimoto said...

anis : hehe, thanks !!

Miss Kagimoto said...

fa : oh, thank you :)

loVe puRpLe said...

comeinye.. sekor bape ek?

Pwincess sarah said...

wah...comel...sarah teringin gak nk mengait nie tpi x pndai la....hehe...
lau buat guna felt pndai la.. ^_^

Miss Kagimoto said...

love purple : tq ^^..1 ptung kecik ni rm5 je :)

Sarah : thanks..hehe mmg susah sbb miya tgn kidal..tp lme2 blajo bru okay..tp felt mmg tak pandai..hee :)

Mira Kagimoto Properties ♥