Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Biore Facial Foam (Pore & Oil Clear)

mood : berkobar-kobar nak taip entry
(´ω`)ゞ

Heloo !! hari yang indah sebab tak kerja,hehe..
tak ada apa-apa yang menarik hari ni :)
just nak update entry pasal pencuci muka je, hehe..

Lately kulit muka miya makin teruk, huhu o(TωT )
so sekarang tak pakai pencuci muka hada labo dah :)
dari Hada Labo terbang ke Biore ~

Biore Facial Foam
Pore & Oil Clear
trial price : RM4.50
(-^□^-)

kelebihan pencuci muka ni dia ada manik-manik halus(crushable  beads) ,  membantu membersih ke dalam liang-liang roma disamping menanggalkan kotoran yang terkumpul dan jga minyak yang berlebihan.
dengan rumusan witch hazel, membantu mengecil dan menjadikan liang roma kurang kelihatan
(ayat buku habis, biasalah ikut ayat belakang pencuci muka tu, hehe)
Nak baca yang english punya boleh je ^0^

So far okaylah miya guna pencuci muka Biore (^^)
rasa best je, hehe..

okay done! see you next time >3<

p/s : bilalah dapat order guna paypal ni?
lambatnye nak register phone nomber,huu ~
。・゚゚・(≧д≦)・゚゚・。

6 kawaii/kakkoii friends:

[ wanni ] said...

lepas ni boleh la review produk biore tu~

Nak tengok jugak berkesan ke tidak :D

aiharaRiko said...

me penah cube biore, so far biore antara d best product yang me penah gune, but now i'm move to follow me. both are good!

Miss Kagimoto said...

@[ wanni ] hehe kalau ada masa miya buat review >,<

Miss Kagimoto said...

@aiharaRiko follow me pon best (apa2 yg brand jepun sume best, kan riko ?) ^0^

Maii said...

Macam best, tapi Maii rasa kulit Maii suitable ngan Hada Labo D:

Miss Kagimoto said...

@Maii hada labo mmg best tp kulit miya mcm x kena je bile pakai T.T huu~

Mira Kagimoto Properties ♥