Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Avon Product and kawaii cheap sticker :))

Good day !! dekat sini hujan, masa-masa nilah mengantok ye?
dah lama ke miya tak update ? well line ala-ala penyu memanglah buatkan miya tak dapat update.
lagi pon miyakan surirumah sepenuh masa tu yang tak ada masa,hehe *erk buat cerita je,okay*
okay update paling ringkas miya boleh buat ni..
pasal barang-barang miya beli dekat avon ~

 miya memang suka beli barang avon
tapi kadang-kadang je bila tak bankrup
hehe..

extra lasting liquid eyeliner :
okaylah bila pakai jalan tempat dekat-dekat je..bila jalan jauh miya kurang suka sebab hitam dia tak gelap :(

sassy swirls : (vanilla blossom & vanilla berry)
suka bau dia yang sweet, but miya frust sikit sebab bau dia sama je tak kesahlah vanilla blossom or berry.

simply pretty : valentine brights colorbliss lipstick (fresh rose)
this one miya suka sangat sebab warna dia soft je (^0^)
kadang miya keluar jalan tak make-up just apply bedak and lip balm je (so, nampak kusam je)
dengan bantuan lipstick ni muka miya tak kusam lagi,hehe :)

suka lipstick ni :)
(hehe,lawak pulakk tengok gambar sendiri)
=_='

tadi miya keluar jalan-jalan sempat beli sticker comel mamegoma, hehe 
kawaii and so cheap (macam budak-budak pulakk)
anak-anak buah beli pemadam & sharpener , miya pulakk sibuk beli sticker :)

mamegoma memang comel
 tapi sampai sekarang tak reti lagi nak crochet dia
T.T

that's all, take care friends ~

p/s : jom beli keychain dekat izumi shop :)
3 keychain and free postage

6 kawaii/kakkoii friends:

aiharaRiko said...

hey, cantiknye kaler lipstik tuh !! xDD

Miss Kagimoto said...

@aiharaRiko cantikkan kaler die :) tahan lama pulak tu ^0^

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said...

owh..kelly suka avon, sbb kualiti die bagus and harga dia reasonable! buatlah reviw lg about avon ya! sbb rmai yg 4got dis product including me!! he ^_^v can't wait 4 ur next post!

Miss Kagimoto said...

@http://khalilahaoki.blogspot.com/ okay ! kalau ade lg product miya beli dkt avon..miya buat review :))...hehe, thanks for reading ya kelly-chan ^^

gina said...

i kinda like ur pic in here. it looks cute. totally kawaii~ne :)

Miss Kagimoto said...

@gina really ? arigatogozaimasu >///<

Mira Kagimoto Properties ♥