Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Angry Bird with a taste of Kopi Bajigur hanjuang

nooo !! holidays is over 
T.T

Hey friends ~ !! haha sedap title miya letak :)
miya memang suka letak title pelik-pelik ni (hobi)
by the way , miya nak selalu update blog 1 hari 1 entry..hehe
bila idea datang mulalah nak sign in blog teros update!

Okay , semalam jiran dekat tempat miya baru balik dari indonesia..
mak miya ada pesan kain pasang yang cantik-cantik (nanti miya upload)
dia ada bagi kopi ni nama dia "kopi bajigur hanjuang"..unikkan nama dia :)
kopi addict macam miya ni memanglah suka :)
rasa dia memang manis ~ (,)/

siap dengan cawan fernleaf tu :)

ingredient:
gula,kopi,susu and rempah-rempah
(rempah apa?,jangan tanya ye)
(>0<)

Tutup cerita pasal kopi , kita cakap pasal angry bird pulakk :)
miya ingat nak ambil order 1 set agry bird amigurumi and for your information sekarang nak buat promotion 
5 ekor angry bird RM45 and FREE POSTAGE
korang boleh pre-order atau nak tengok angry bird tu siap semua dulu, miya tak kesah :)
bolehlah ke IZUMI SHOP :)
tak pon korang boleh klik dekat HELLO KITTY di bahagian kiri blog miya untuk contact me :)

angry bird merah tu tempahan dari adik kecil kat taman miya
blue bird ni pulakk just a sample
yang dalam process :)

p/s : dalam beberapa hari ni miya dapat order angry bird sampai 5 ekor
famous betol angry bird ni ek ?
^0^




6 kawaii/kakkoii friends:

Gracie A. Usun said...

hi... cantek la angry bird yg u buat. u ada buat spongebob x?

LynnDamya said...

wah, packaging kopi tu npk cam best je..hihi angry bird sgt fenomena skg ni, tp sy xpnh main lg game dia..haha :p

Miss Kagimoto said...

gracie : oh time kasih :).. spongebob? dlm prancangan nak buat :)

Miss Kagimoto said...

LynnDamya : hehe,btol2 packaging die mmg unik and rase pon okay :)
yup, angry bird mmg bnyk pminat..sy pnh main game tp susah.. T.T

Gracie A. Usun said...

if u ada spongebob nak jga tempah. hihihi...angry bird pon i nak tmpah. tapi kena tunggu i blk srawak dulu br dapat tempah. sbb skrg ni tgh holiday. end of this month i try to order angry bird from u. hehehehe...

Miss Kagimoto said...

gracie :oh,klau i da try wat spongebob i bgtau eh :)
btw waiting for your order, hehe >,<

Mira Kagimoto Properties ♥