Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Roti Jepun ~

Ogenki desu ka ? >,<
Oh no! lama sangat tak update blog (sorry ye busy memanjang sekarang ni)
miya banyak entry nak update tapi hari ni 1 je entry, hehe..

mood : tengah bersantai macam doraemon
(^0^)

Okay, baca title dah tahu entry pasal makanankan? 
biasalah miya memang suka makan tu entry je mesti ada selit-selit pasal food >,<
miya ni memang suka makan dekat kedai mamak (pekerja dia semua boyfriend miya,lalala)
salah satu makanan favorite miya selain roti sardin or mee goreng ialah ROTI JEPUN!!
rasa dia memang sedap, ehem kalau yang memasak tu terer (sedaplah makanan tu)
dekat kedai makan ni je miya pernah makan roti jepun dekat kedai makan lain tak buat pon :(
Restoran Abu Bakar (dekat dengan sekolah rendah miya)

siap potongkan lagi tu :)
garfu adik miya mengganggu -_-'

rasa dia manis and kalau makan dengan kari ayam memang sedap..
haish petang nanti nak ajak mak pergi makan roti jepunlah :)

ookaylah, entry sampai sini je
next entry pasal pencuci muka yang miya beli and stuff yang lain
stay tuned (>,<)/

p/s : mengumpul duit nak beli pattern dekat etsy,hehe
(ops ! entry pendek je)

6 kawaii/kakkoii friends:

pha is said...

makan roti je..? heheh

cikpinky said...

mcm sedap je..

Diyana Norman said...

xpernah rasa roti ni. dengar pun x,

Miss Kagimoto said...

@pha is haha yelah makan roti je.. :)

Miss Kagimoto said...

@cikpinky memang sedap u should try it >,<

Miss Kagimoto said...

@Diyana Norman really? tak smua kdai mamak ada :))

Mira Kagimoto Properties ♥