Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Gempak #294 , Popteens and e-pop ! :)

Assalamulaikum ~
short entry for today ! (actually takde idea nak taip ape)
well thanks for reading my blog eh, seronok sebab dah ada follower 600++
appreciate it so much !! >,<

arigatougozaimasu!!

Back to entry, actually miya baru je balik dari kedai buku :)
cuci mata tengok majalah baru (nak beli gempakstarz yang baru je sebenarnya)
tapi last-last beli majalah lain sekali -_-"
novel graphic puteri takoyaki pon tak baca lagi dah beli majalah lain, haha XD

gempak isu #294
epop february issue
popteen lama
(miya dah popteen ni tapi nak beli lagi sebab RM2 je)
(^o^)

Entry ends here ~ nak update panjang pon tak tahu nak taip apa dah, hehe
anyway , thanks again sebab follow me >0<

p/s : kenapalah RHB bank takde dekat port dickson?
haish~ susah nak kena pergi seremban :(



6 kawaii/kakkoii friends:

Maii said...

eh rm 2 je ? O.O can you buy for me? borong banyak banyak xD sekarang dah susah dapat popteen kat area seremban T_T

Miss Kagimoto said...

maii : hehe murahkan? haha boleh je :D . miya rasa sekarang popteen mmg tak smpai sni kot..huhu :(

aiharaRiko said...

ehh ..rm2 je??

Miss Kagimoto said...

aiharariko : ye, rm2 je sebab buku tu dh lame :) kalau popteen baru rm14..hehe^^

Eera Shera said...

miya org PD ropenye..tak tau pulak kalo tak boleh kita lepak kat pantai hari tu kan ;)

Miss Kagimoto said...

@Eera Sheraye, orang pd :) .. tulah dkat umah miya je dgn tmpah eera stay.. ^0^

Mira Kagimoto Properties ♥