Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Spaghetti and Ice-cream ! :)

Ogenki desu ka ? (>,<)
semalam tak update apa-apa sebab dekat rumah akak takde line =_='
so hari ni dah boleh update, sambil cuci mata dekat blog kawan-kawan, hehe

eating and eating
then go to sleep :)

nanti miya boleh jadik macam ni tau,
(-_-")


no activity for today just makan and tido :)
entry hari ni berbau makanan ~ yummy!
miya suka sangat makanan tu sebab timbang tak pernah turun, lalala.
hari ni menu tengah hari ialah : SPAGHETTI!! 

tapi miya makan dengan 2x
(kuat makan!-_-)

Semalam jalan-jalan dengan akak so sempat pow dia ice-cream, hehe
siap minta cone yang besar tu, maklumlah dah lama tak makan ice-cream ni :)

perisa mint (my favorite)
RM2.50, murahlah jugakkan?
(^0^)


okay, rasanya takat ni jelah entry hari ni :)
janji ada update right? hehe..
btw , hari seronok sangat dapat tengok new pv of LEAD
WANNA BE WITH YOU!! (0)/


p/s : lepas ni teringin nak post entry pasal gyaru inspired make-up?
boleh ke? (=3=)


11 kawaii/kakkoii friends:

Farah Azurah said...

petang-petang makan aiskrim..enak :D

Miss Kagimoto said...

@Farah Azurah hehe btol tu..lagi2 tgh panas ni ^0^

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said...

I LOVE ICE CREAM & SPAGETTI!!!!
^_^v

Miss Kagimoto said...

@http://khalilahaoki.blogspot.com/ hehe, i love them tooo.they are so so so delicious !! >,<

Nurul Mazni Sawal said...

nak aiskrim :) waaaaa.. peminat japanese rupanyeeee.. ngeee.. patotlah suke mekap gyaru :)

Cik Dieba said...

sedapnya... :)

Miss Kagimoto said...

@Nurul Mazni Sawal hehe, btol2 pminat gyaru !! :) i really likes your tutorials :)

Miss Kagimoto said...

@Cik Dieba yup sedap, tapi xleh makan byk nnti sakit gigi ^0^ hehe

D.A.Y.A.H said...

nmpak sedap spagetti tu..
nak ckit..
ehe

Miss Kagimoto said...

@D.A.Y.A.H hehe, akk miya yg masak ^^, meh dtg rumah bolehlah rase spaghetti ni :D

Eera Shera said...

teringin spagetti..ngidam plak..eh, eskem hijau mint tu kan?oh my peberet tuh!

Mira Kagimoto Properties ♥