Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Scawaii, Cdjapan and End January talk

Haii !! lately tak tahu nak update pasal apa sebab takde activity menarik yang miya buat, hehe
so, miya update jelah pasal majalah yang miya beli  and barang apa yang nak dibeli >0<
(hobby : boros sampai mak marah, hehe)

okay! jom bace entry miya !
(^o^)

hari Sabtu lepas pergi Seremban (semata-mata nak cari majalah)
singgah  Popular...OMG! ramai sangat orang, baru miya teringat pelajarkan dapat baucer buku..
miya cari-cari jumpak jugak Scawaii..(yang tak tahan beli buku 1 je beratur sampai kaki jadi jelly)

sorry! malas nak snap tu upload pic dari facebook
seronok sebab ada kana dalam Scawaii !

Dah habes cerita pasal majalah pergi pulak ke CD, DVD (hehe)
for the first time miya nak order CD dekat cdjapan ^0^
ada yang pernah beli dekat situ?(boleh percayakan?)
CD yang miya nak beli tu harga dia 1524 yen (RM60.50) and ingat nak pos via EMS tapi my mom suruh guna Fedex selamat dan mahal!) -_-'
takpelah janji dapat order ^0^

dekat jepun dah keluar ^^
so sekarang miya tengah tunggu single ni keluar
14/03/2012 (patiently wait)

okaylah, its time to blogwalking :)
bye ~ !!

1st pic untuk tahun 2012
hehe,dah nak masuk bulan February ponn ;)


p/s : rasa awkward bila dah lama tak update blog~
(=3=)











4 kawaii/kakkoii friends:

gina said...

kawaiidesune...

let's support scawaii together k, gal! (*´∀`*)♡

Eza Boom Boom said...

miya chann!! :) adik comel, hee. hadiah dah sampai dear...

Eza ada buat entry khas untuk adik. ;)

cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/hadiah-dah-sampai-gembira-tak-terkata.html

Jemput singgah ehh. ^^ Selamat bulan feb :)

Miss Kagimoto said...

Gina : yes!! lets support scawaii ^3^

Miss Kagimoto said...

eza :wah really !! jap2 nak g bace..hehe hope u like it ^^

Mira Kagimoto Properties ♥