Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Gempak #292 and User 2

Assalamualaikum ~
sihat tak ? :) by the way, thank you so much yang join giveaway miya..
just a short entry from me :)

Okaylah, nak tunjuk magazine yang miya beli minggu ni
(kegilaan terhadap buku sangat tebal ~ !)
siapa yang minat Gempak mesti dah beli magazine ni isu 292 ^^

nice cover kan?
isi dalam pon best.
(actually miya suka baca komik strip)

masa tengah sibuk baca gempak miya ternampak novel graphic User yang no.2 dah keluar :)
tak tahulah kalau dah lama ada or miya baru perasan..(ceh!ketinggalan pulak)
tapi terlambat beli pon takpelah janji still ada dekat kedai buku,hehe
so tadi baru beli USER 2 by Zint (suka sangat cerita user ni)

Cover nak dekat sama macam User 1
tu yang tak perasan sebelom ni 
=_='

ending dia okaylah, tak kecewa beli novel graphic ni :)
Karen makin okay dari sakit mental dia, of course elan dengan rinakan..hehe :)
the sad part is, ngu mati :( (walaupon dah tahu masa baca gempak, nak jugak ceritakan)

that's it, entry boring eh?
thanks pada yang baca :))

p/s: yang tak join GA lagi
silalah join ye ?




4 kawaii/kakkoii friends:

Ardini Humaira said...

whoaaa dah lama dni tak baca majalah gempak niii.. rindu pulak.. :)

Eera Shera said...

macam best je ni ;)

Miss Kagimoto said...

dni : haha smelah..kdg2 miya xbeli :))

Miss Kagimoto said...

eera : mmg best pon..hehe ^0^

Mira Kagimoto Properties ♥