Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Gempak, K-on!, Giveaway ^0^

Hai everybody ~ rasanya dah seminggu tak update blog
sorrylah yang datang cuci mata dekat sini, tengok-tengok takde entry baru =_=
sekarang miya busy sangat sampai online time malam je, penat !! :(

*gambar takde kaitan dengan entry
hehe

Okaylah you all sehat tak ? ^0^
just a simple update from me
(kali ni update apa-apa yang miya buat dalam bulan ni)

already post out the gift !!
to eza silalah tunggu hadiah terbang ke sarawak ye ^^

perghh!! lega sangat dah hantar hadiah ni :)
okay lepas ni maybe nak buat contest pulakk tapi special for otaku only ^0^
korang nak figura apa? one piece? kuroshitsuji? doraemon? k-on!?
hehe pilih-pilih :)

Dah beli Gempakstarz ?
 selalunya jarang beli gempak tapi sebabkan nak habiskan cerita Kaoru yang ada 4 bahagian tu, hehe 
(now tengah bahagian 3) 
lupa pulakk tajuk dia "andai dapat ku undur masa"




Sabtu lepas miya pergi cuci mata dekat Gift shop,
and terus terpikat dekat patung K-on! 
(omg! they're so kawaii!!)
nak tengok tak ? ^^

kawaii right?

terbang RM60 je dekat patung ni =_=
tapi takpe sebab dah minat sangat !! :)

okay stop takat ni jelah, thanks for reading !!!

p/s : Happy Chinese New Year for all of my friends who celebrates it :)
happy holiday and have fun !

4 kawaii/kakkoii friends:

Cik Eiyra said...

salam satu malaysia ,hai saya datang singgah sini dan meninggalkan link http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/mencari-sponsor.html

saya sedang mencari sponsor untuk contest saya bulan 3 nnti
jika ada yang berminat sila pm saya di cikeiyra@yahoo.com atau di blog

Eza Boom Boom :) said...

okey, dear. Dah sampai nanti, Eza gtau awak ehh.. Terima kasih.

Nak buat contest?? Hehehe. nak join nak join :D

Miss Kagimoto said...

eiyra : oh! that's great :)..maybe i can be the sponsor ? hehe..ape2 pon i'll email u :)

Miss Kagimoto said...

eza : hehe, welcome ^^..okay nanti miya buat cntest , grenti ajk eza punyelah ^0^

Mira Kagimoto Properties ♥