Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Update for Giveaway prizes and Magazine :)

Good day friends ! last update 01/01/2012 ~
wow! kira lama tu tak update..well tahun baru mean makin busy -_-'
bangun pagi siapkan breakfast hubby, kejut and hantar anak pergi sekolah 
(eh, wait a minute,bila miya ada hubby and anak ni??well berangan je lebih)

Okaylah this just a short entry untuk terangkan balik blog berhabokk ni :)

1st : about my giveaway yang tak dapat sambutan -_-"

haha,miya nak say thank you so much pada yang join !
even tak sampai pon 10 orang (hehe!) :)
tak kisahlah sikit pon miya tetap teruskan GA ni.
korang tahukan hadiah rilakkuma and kawan2 dia?
miya dah siapkan kawan dia(korilakuma)

*just mata tak tampal felt lagi
guna jarum peniti dulu untuk snap :))
komen sikit? kawaii tak? :)
yang lain dalam prosess :)

Done! membebel pasal hadiah giveaway yang dikatakan suprise tapi tak suprise..lalala
lepas ni pasal :

2nd : Ray magazine ^_^
okay kali ni magazine freak nak tayang majalah baru yang dia beli
japanese fashion book RM9.90

Karina as the cover :)
retro sensation !
yang best for peminat Arashi ada cerita pasal Matsumoto Jun 
(talk about his new play "Aa, Kouya")

Sipa update untuk hari ini sekarang nak off pergi siapkan hadiah giveway
malam nanti baru nak blogwalking menjempot orang join GA,hehe

p/s : besok keluar nak beli Gempak isu baru! Yeah !!

jangan lupa join sini ye :
Rilakuma Giveaway (^_^)

6 kawaii/kakkoii friends:

Maii said...

wah, nak join ! mungkin lambat sikit, hehe. :D

hazanis said...

nak join..hehe

Miss Kagimoto said...

maii kalo sudi joinlah ye :D

Miss Kagimoto said...

hazanis : meh laa join XD

gina said...

cute la rilakkuma tu. *sugoi*

Miss Kagimoto said...

gina : hehe, arigatou ne ~ ^^

Mira Kagimoto Properties ♥