Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Waffles DELiCiA

Assalamualaikum ~~

ehem2x, lama sangat tak update :)
tapi dok cuci mata kat blog  orang lain ^^

Okay already read the title right..?
suka waffles tak ??
perisa apa ? :)

Okay maybe ramai dah tahu  roti gardenia sekarang dah ade jual waffles pulak :)
semalam ternampak so belilah nak rasa gak naklumlah selalu rasa yang freshh punyer ;))


fresh tasty waffles ~
perisa cinnamon je yang ada :)
sedaplah jugak..

murah je, RM1.40 :)
ada dua paket dalam tu, maknanya 1 RM0.70 (orang kedekut sentiasa mengira)..lalala



so what you waiting for ?
grab it now..
sesuai untuk yang tak sempat sediakan sarapan pagi 
(^__^)


memang my favorite lah ! hehe..
murah lak tu..kan3x ?



7 kawaii/kakkoii friends:

nazirulhazwan~ said...

Saye suke waffer perise coffee.nyum2.hehe

Diyana Safiah said...

err..baru taw gardenia dh jual waffle.. mesti g cari .! haha

Miss Rainbow said...

haha diyana, cepat2 g cari.. :)

ChentaEty said...

wow waffer..i love choco..=)

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan...
sudah 4low awk...4low kongsi plak yer

ingin berkongsi entry...sila paste link entry anda d sini. pihan kongsi akan tolong pomot
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

eqbalzack said...

salam,
nice blog..abg eq dah follow semula...happy blogging ok..

eqbalzack.com

SoLy SoLicious said...

perghh...murah tu..cmbest

Mira Kagimoto Properties ♥