Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Saya Nak Kurusss !!

Assalamualaikum ~ wahhh so many habukk blog miya ni -_-"
busy so much until tak ade masa nak jenguk blog..haih ~

sekarang tengah busy slim kan badan..hehe..
so nasi ni tolak tepi , seminggu sekali jek makan. :)

teh orang kampung peneman setia time-time nak slim ni..lalala
i love my body just nak nampak sihat sikit..tak salah kan ??
baju-baju yang masih tak boleh pakai dah bersawang dalam almari..huhu
kenalah slim sikit demi baju-baju yang tak boleh pakai tuu :))

cewahh tengok ayat cam karangan lak ~~
takpe dah lama beno tak update...blogwalking lagi la dah lama tak cuci mata
line berokband ni tak bayo lagi tu lembab ! ^^


nak slim macam tsubasa :))
when aa ?? -_-"


so kawaii kalau comey kecik macam naa-chan :))


short + fat = ME !!

doakan lah ye tuan punya blog ni success men'slim'kan badan..gambatte !! ^3^

time to rest !! (bace majalah RAY baru beli tadi..later i'll update about it.. bye !! :))

7 kawaii/kakkoii friends:

arm.cruz said...

ahahaha.....
comel la miya ney....

am doakn miya dpt bntuk bdn yg miya nak.....

jgn diet smpai sakit da la.... :)

Miss Kagimoto said...

ngeh2 thanks am cyg :))

Rina Comell said...

Yehhh....semoga suksesss menyelumkan badan & sihat..!!

Eera Shera said...

jom sama2 diet..

huhu

good luck

Fatiha Kamarudin said...

kawan teha minum teh herbalife tu . nampak susut badan die . die kate minum tu pun kenyang . tayah makan . btw , gud luck ^^

ChentaEty said...

hye dear..finally,u coming here to update ur blog..=)good luck dear..just having regular exercise..but,i think ur body is ok dear..normal=)

syada said...

Hihi semoga berjaya yer kuruskan bdn tu :)

Mira Kagimoto Properties ♥