Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Giler crochet baby things !!

Assalamualaikum..
tak update sebab dah busy with work T_T

henpon rosak ! thats mean tak dapat uploadd gambooo banyak2 :(
sim card pun dah renew (rm15 mahal la wehh !!,cait org kedekut memang camni) ;)

Okay,out of topic lak..
dah bace title tu ??
sekarang ni miya memang tengah serius-merius belajo mengait barang2 babyy ^^
cam kasut, topi baby especially lah :)

ehem3x : maklumlah anak buah kecik lagi so jadi lah mangsa den..hua3x

kawaii tak mangsa baru den??
hehe , dayang dalila model kasut&topi baby miya :)

okayy lah sekarang nak start mengerjakan benang kait yang belambak tuh..


p/s : bilelah dapat shopping beli yarn banyak-banyak.
lalala (^__^)

1 kawaii/kakkoii friends:

ChentaEty said...

hye dear...good Luck!wat y kiut2 eyk..for you niece/nephew..=)

Mira Kagimoto Properties ♥