Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Tunggu En. Posmen ye :)

Selamat pagi !! well already 1:50 a.m...
tak tidur lagi sebab terlampau gembira 

Why ??

Sebab dah siap mengait anak patung (amigurumi) untuk pemenang masa my entry hari tu :))
so tak penat dah..hehehe (^__^)/

Okaylah , mesti ada orang tanya nape nak bagi hadiah ni..kan3x ???

the most important thing is ni bukan giveaway or contest :))
ni just macam starter pack gitu..
(insyallah , next time akan wat giveaway)

Lepas ni nak mula menjual amigurumi ni so sebab tu baik sangat bagi free..lalala :)
So wish me luck dalam 'berbisnes' amigrumi ye ^^

snap picture sebelum bagi kat new owner :)
siap ada kuih raya lagi tu.hehe.
untuk yang no.5 tu sorry tak snap sebab dah balut.huhu
LOVE-CHAN ni handle with care tau !! :)

thanks ye membaca (^__^)



2 kawaii/kakkoii friends:

i'am cjey said...

wah i like pink colour 2 .!!!!!!
nice!!!
hope pat yang 2 .(:

ChentaEty said...

Hye dear..i'm herein..miss u..=)wow,u so creative..ada bakat kait mengait..hehe,..cumil plak tue..amigurumi..kalo sy diberi pilihan..nak y color pink..=)hehe..anyway,good luck for u bisness dear..i'm happy and proud having blogger friend y kreatif cam u..keep it up..chayok2..

Mira Kagimoto Properties ♥