Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Amigurumi Reminder and Problems

Heyya !! i'm trying to update more often..
so bloggers will remember my amigurumi, tee hee..


okay, 1st of all i'm sooo tired due to wat happened today..
i post a box of dolls for my brother's gf..
she and her friends orders together so easier for me to post it out..
and then pihak HEP tahan sebab ingat those things for sells..
walhal dorang tak ada langsung hak nak open the box, privacy for student..
so pihak HEP tahan box tu, entah-entah dia nak ambil jual or bagi anak-anak dia..
sebelum ni tak ada pun orang nak tahan barang-barang kecantikan yang sampai dekat Universiti/Kolej..

just a box of dolls..

if they still don't wanna give it, i'll surely go there and take it or make a complaint..
i don't wanna say that Uni/College name, but i think you can guess it..

it's not a drugs !! just dolls !! that kinda make me mad..
adik-adik tu habis duit tempah untuk family, boyfriends, or friends..
sedap-sedap je diorang tahan..

just a small reminder from me :

If you wanna orders, just make sure nak bagi address rumah ataupun U/Kolej..
tapi kena siasat dulu perangai pihak-pihak hep tempat study korang..
nanti masalah macam ni timbul pulakk..

pihak posmen lepaskan box tu sebab dorang dah check so yang pihak HEP nak check tu drugs or alcohol why??

urrgghhh really mad when typing this post..THE END

**********
still opening orders for Batch 4


contact me via :
twitter : @mirakagimoto
email : miss91stargazer@gmail.com



4 kawaii/kakkoii friends:

Rapunzeel Cikilolo said...

macam tu ke?

kena tahan??

esok lusa dapat balik kot??

saba ye cik pelangi :)

Mira Kagimoto said...

@Rapunzeel Cikilolo hope dpt lah ambil balik..huhu
tq ye :'(

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

pos laju ke.. kalau pos laju kena sepok je la.. kalau sy dulu kalau surat2 biasa dorg just drop kat public box yg bercampu adukkk... adessss

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Mira Kagimoto Properties ♥