Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Amigurumi post #1

Ogenki desu ka ? :)

Heyya friends !!
well mira tipu cakap nak update selalu,haha..
busy memanjang membuatkan mira tak dapat nak sign in blog (psst, lagipun line internet lambat)
nanti mira blogwalking blog awak-awak ye ^^

Before that tak terlambat nak wish Happy New Year 2013 !!
semoga tahun ini lebih baik dari yang sebelumnya ~
hari ni Port Dickson memang busy habis, maklumlah adik-adik kecil baru masuk sekolah..
termasuklah anak-anak buah mira..
kalau pergi sekolah memang lawak habis tengok gelagat adik-adik yang peluk parents dorang takmo pegi sekolah,hehe.. (ehem,empunya blog ni pon macam tu jugak masa kecik,haha)

Okay dah membebel panjang pasal sekolah, mira nak update about craft mira..
dah lama rasanya tak upload patung-patung baru kan??

Hari tu dapat order dari kawan-kawan adik dekat Matriks Kuala Pilah..
So adik last minute sebelum dia balik rumah baru bagitahu ade order,mira ape lagi dengan gopohnya siapkan orders..
huhu,alhamdulilah semua dah beres :)

order #1 : 5 dolls korilakkuma in bunny suit
(assorted colors)

order #2 : domo-kun & Rainbow bear (BLUE)

order #3 : korilakkuma in bunny suit
(BLUE & PINK)

Ada lagi, tapi mungkin dilain entry mira upload lagi untuk tontonan awak-awak semua ~
so comel tak? (eh ,tak malu betul puji craft sendiri,haha)
kalau diri sendiri tak puji,sape nak puji kan3x? ^3^


Anyone berminat nak order ? bolehlah singgah sana dekat page mira or contact terus FB :)

Facebook Page :Izumi Shop (amigurumi)
Facebook : Mira Kagimoto

sekarang tengah ada promotion : 4 DOLLS & Free Postage
jom orders utnuk birthday present or maybe untuk event apa-apa ke :)



6 kawaii/kakkoii friends:

munirah :) said...

comeyy !! >,<

deqjamucuxx said...

comeeelllnyeeeeeeee :)

Mira Kagimoto said...

@munirah :) time kaseh !! >w<

Mira Kagimoto said...

@deqjamucuxx thanks ya !!^w^

anis_wahidah said...

kalo nk benda ni berape eh?? mahal x?? comel laa..boleh buat keychain phone

Mira Kagimoto said...

@anis_wahidah xmhl pon, hehe :)

Mira Kagimoto Properties ♥