Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Amigurumi post #2

"Beware a lots of Korilakkuma are watching you"
aneka warnakan? hehe

Mulakan entry dengan patung kait yang comels ni, haha "owner perasan"
kepada customer izumi shop hope korang puas hati dengan service mira ye..
mira akan lebih "meramahkan" diri lagi, sebab kadang nak cepat reply text customers..
tu reply "price bla bla..", short je ayat..sorry eh..hihi..

Kali ni nak share picture lagi , tapi takde lah banyak sebab sebelum hantar parcels je mesti terlupa nak snap picture..
kebanyakannya orders dari adik-adik Matriks Kuala Pilah.. 

Rainbow Bear 2x 
(PURPLE)

Fatty Penguin
Name request : Z&Z

Rainbow bear
(BLUE)

Korilakkuma in bunny suit
Korilakkuma in panda suit
Domo-kun
Rainbow Bear (BLUE)

Setakat ni sahaja , nanti update lagi :)
Nak orders or request boleh lah contact mira via

Facebook Page : IZUMI SHOP (AMIGURUMI)
Facebook : Mira Kagimoto 

p/s : kepada crocheters yang teringin kait patung-patung yang mira jual bolehlah beli patterns dari mira ye :)




9 kawaii/kakkoii friends:

aQu Mad said...

awak buat sendiri ke patung ni ?

Alina Anghel said...

so cute! xx

The Provocative Couture

HeNRieTTa JoSe said...

salam perkenalan....sangat cute....diterjah dari blog diana....rietta sangat suka....

fiqah hamed said...

Serious..cute patung amigurumi yg sis kait.^^ amigurumi yg saya beli pun masih simpan lagi cuz sayang nak guna...hehe..

Mira Kagimoto said...

@aQu Mad ye wat sendiri :)

Mira Kagimoto said...

@Alina Anghel thanks alina ! ^^

Mira Kagimoto said...

@HeNRieTTa JoSe thanks , salam perkenalan :)

Mira Kagimoto said...

@fiqah hamed hehe tengs fiqah.. :)
lame tak tego2 fiqah..hee ^3^

Mira Kagimoto said...

@fiqah hamed hehe tengs fiqah.. :)
lame tak tego2 fiqah..hee ^3^

Mira Kagimoto Properties ♥