Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

SLiM with Kawaii things !

Salam 1 Malaysia !!
kejap je dah hari Ahad..hmm,besok kerja dah...adeh malas yang amat !!

Okay-okay dah makan ke belom ??
don't forget to eat ye..nanti sakit perot lak -_-"
topic for today! dah baca title tu?..bunyik cam tak masuk akalkan ?..
haha..tapi for me title tu totally masok akal..

oleh sebab terlalu obses nak kurus..thats why i make this entry ^w^v
malas nak taip panjang-panjang upload picture je lah ^__^

bila nak diet kenalah tahu pyramid makanan kan ?So bila tengok yang biasa punya boringlah takde semangat nak diet..
comel camni baru suka !! ^3^

yang bawah ni of course kena makan lebih, for those yang tak suka sayur tu sukakan lah sayur ye :)

berkhasiat lagi comel !

sarapan pagi jangan tinggal tu yang paling penting sekali untuk mulakan hari kita..
kalau boleh yang ringan-ringan je lah macam pictures kat bawah ni ^^


memang tak sedap tapi ni lah healthy food right ? :)

Time diet ni biskut-biskut memang nampak tak sedap, macam miya kan beli biskut yang kawaii je..
baru suka nak makan :)



banyak jual kat supermarket,harga murah lak tu ;)
tapi makan jangan lah habis semua nanti diabetes 


p/s :  to semua style diet miya :)
and its totally success
i lost 2 kg for 1 week :)
tapi senaman tak tinggal :)

thanks for reading !! >3<





2 kawaii/kakkoii friends:

Miss Kagimoto said...

no one will leave comment ?
oh well..i will leave comment myself -_-"

ChentaEty said...

hii dear..i love this food..so,delicious..=)

Mira Kagimoto Properties ♥