Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Beauty Tips !!

Selamat malam semua !!!
agak terlalu lah lama sangaaaaaaaaaaaaaat tak di update blog usang ni ^w^
Sebab ??
busy with work + charger laptop rosak = no update !

just a short entry bagi fresh balik blog ni ^__^v
miya totally in love with fashion especially harajuku (anything yang berkait rapat ngan jepun :)

this tips i got from magazine
kelebihan BIO-OIL (dah lama bio-oil ni wujud) tapi saja nak share je..
dah tahu ? i don't care nak gak update ^^

nak comel cam ni tak ?




nak ? meh guna tips ni lam make-up korang
tak susah pon simple sangat !!
bio-oil just RM 36.90 je kot..lalala (tak hengat harga)



TIPs :
*use mosturizer on face to keep skin soft and smooth

*try mixing lipstick with Bio-oil to creat your own lipgloss

*revive your almost dried mascara by adding a few drops into the tube. swirl it and it will be as good as new :)

happy trying :)

p/s : 1 lagi korang leh gak campur dengan eye-shadow yang bestnya bio-oil ni dah lah baikkan kulit kita then boleh bagi eye shadow kita ber "glitter"

thanks for reading ^w^v


2 kawaii/kakkoii friends:

eienrazak said...

ohh really?selama ni guna kalau ada parut je.btw thanks for the tips ;)

Miss Kagimoto said...

hehe ur most welcome ^w^v

Mira Kagimoto Properties ♥