Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Saturday with MANGA

assalamualaikum~
tup tap dah pukul 12:00
cepatkan ? bila hari bekerja punyalah lambat jam berjalan ^^

Hari-hari macam nilah banyak kenduri kawen yang boleh memboroikan perot yang dah boroi ni..lala
sebabkan on diet ,biar my mom je pegi kenduri kawen tu :)

Pukul 12:00 jugaklah bulu mata jadi berat 5 kilo nak membuta atas katil yang penoh air liur tu..
sebab takot mak membebel terpaksalah sepit mata dengan sepit sidai baju tuh..

psstt !! best law dapat membuta macam ni ^3^


So buatlah entry pendek ni :)
lepas ni golekkan badan atas sofa baca MANGA !!

baca-baca manga terus jadi penguin comel ni
lalala ^w^v

p/s : taip-taip entry ni sampai berjam-jam..tapi entry seciput jek ^___^/


4 kawaii/kakkoii friends:

Cik Zety said...

samelah kite suka baca manga >.<

Anis Adila Aris said...

woo...waktu macam ni memang best kalau tidur tapi masalahnya baru bangun...kiki

Gen2Merah said...

hujung minggu memang indah bila tido sepuasnya... bukan selalu kan dapat rehat puas2... ehehe... Isnin nanti mula plak nak p kerja kan...

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

nurinqist said...

MANGA BEST !

Mira Kagimoto Properties ♥