Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Just Laksa..

Assalamualaikum !!

puasa tak ? (soalan time bulan puasa :)
alhamdulilah dah 12 hari kita berpuasa (eh betul ke ?)
already 4:13 petang..kejap je masa berlalu kan..

so right now just thinking nak berbuka ape ye hari ni ??
ada idea tak?

dalam otak ni dok teringat kat laksa
haih !..dah lama sangat tak makan laksa ni..
petang nanti pergi bazaar serbu laksa dulu.. ^__^

Laksa + Air honeydew = simple je asalkan tak membazir,right?

cam sedap je smothie ni..nyum3x !

Laksa asam memang my favorite lah ^^

p/s : pictures ni ambil kat google ye
not my pictures :)

Okaylah nak ber-blogwalking (^w^)/

2 kawaii/kakkoii friends:

uyul roslan said...

nyumm3 :)
kecur air liur..

My Life's Journey said...

Nak cikit leh ?hihihi ..umi tak malu ..mat berbuka :)

Mira Kagimoto Properties ♥