Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Crisis Air at port dickson

selamat malam !! ^___^
well i almost jarang-jarang update right now
my phone tak boleh nak upload gambar T-T

and sekarang kat port dickson tak ada air ,membuatkan masa menghadap laptop berkurangan
well busy with :
1)i'm the babysitter
2)i'm the one who clean up everything
3)i'm the one yang memasak

stop wasting water !!




kalau tak ada AIR macam mana??
bayangkan dah berapa hari tak ada air
mandi pon 2-3 gayung je (tetap wangi tau !!)
siap ambil air sungai depan masjid,kalau boleh nak mandi kat situ je..hehe

anyway lepas ni tak nak membazir air dah kena berjimat
thanks to pakcik yang bawa air tengah2 pagi nak sahur tu ^___^/

p/s : before that nak cakap selamat menyambut bulan ramadhan, dan semoga tahun ini lebih bermakna dari sebelumnya..

1 kawaii/kakkoii friends:

Cik Azizah said...

wah dear..PeeDee kat maner?? semalam rumah akak da ade air dah..selama 4 ari takde air. penantian 1 penyeksaan tau! huhu

Mira Kagimoto Properties ♥