Just a personal blog
Talk about favorite artist,music,games,tips and of course my life^^
feel free to follow and visit my blog
I really appreciate it

Thank you FOLLOWERS Mira


Assalamualaikum bloggers, sihat tak ?
Bloggers2x boleh tak bagi tips macam mana nak rajin meng-update blog , everyday ^_^

1st of all , mira nak say thank you kepada my dear followers..terharu tau sebab ade yang sudi follow blog mira yang entry entah apa-apa..
dah lama rasanye tak buat GIVEAWAY (rasa macam nak wat je)
tapi nak kena ada idea dulu, hehe..

If mira buat GA ade tak yang nak join ??
silalah join beramai-ramai..hehe
got ideas tak nak buat GIVEAWAY apa?
sharelah dengan mira "IDEA" yang korang ade.. :)

Okaylah stop takat ni jelah..
see you next time, read & comment please..
i'll hit your blog back ~ (^_^)v

like my page
Izumi Amigurumi

nyum3x , donut comel ^3^v


1 kawaii/kakkoii friends:

krung x said...

mira buleh buat give away before raya ke huhu give away for my sweets follower ke :)
krungkrung just cadangkan :)

Mira Kagimoto Properties ♥